036 848 11 21

Geert Schaaij boeken

Geert Schaaij inhuren of boeken

Beleggen hoeft niet gecompliceerd te zijn. Dat merkt u vanzelf als u luistert naar beleggingsadviseur en spreker Geert Schaaij (1958), bekend van tal van tv-optredens. Bij met name presentator Harry Mens van het RTL7-tv-programma Business Class is deze spreker kind aan huis. Zijn nuchtere en vaak verrassende kijk op beleggen, maakt dat bedrijven hem graag als spreker of dagvoorzitter inhuren.

‘Beleggen met Geert Schaaij’
Dat de bekende beleggingsexpert zijn specialisme graag voor een breed publiek toegankelijk maakt, blijkt uit het boek dat hij erover schreef: Beleggen met Geert Schaaij. Zelf omschrijft hij dit werk bij voorkeur als ‘kookboek voor beleggers’. Ook op zijn eigen platform, beursgenoten.nl, geeft Geert uitleg en tips. Besluit u Geert te boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter, dan staat vast dat hij uw publiek op een begrijpelijke en humoristische wijze meeneemt in de wereld van het ‘grote geld’.

Schaaij is sinds 1986 succesvol actief als vermogensbeheerder en beleggingsadviseur. Tot 2006 was hij directielid van International Assets (Baarn en Assen), dat ontstond uit een fusie met zijn eerdere effectenkantoor Funda Rend. Als directielid legde Geert zich naast de advisering toe op externe communicatie en commerciële zaken. Vandaar zijn veelvuldige contacten met de media.

Sinds 1989 is Geert buitengewoon actief als schrijver en columnist. Zijn artikelen en optiecolumns verschijnen in Nederlandse en Belgische beleggersbladen als CASH! En Beleggers Belangen. Van 1995 tot 2006 runde hij zijn eigen magazine: de Finance Club. Intussen is de focus verlegd van boeken en magazines naar internet en publiceert de spreker/dagvoorzitter analyses en tips op de website van zijn beleggingsadviesbureau Beursgenoten. Zijn naam wordt vaak genoemd in Quote.

Geert Schaaij inhuren voor uw event

In 2006 kwam de beleggingsspecialist in opspraak, doordat hij bij presentator Harry Mens een bedrijf tipte waarin, zo bleek uit de boeken, hij zelf belangen had. De AFM stelde een onderzoek naar hem in, maar de affaire liep met een sisser af. Zijn bekendheid nam door de ‘affaire’ toe en veel organisaties vonden het inhuren van Schaaij sindsdien alleen maar interessanter.

Geert Schaaij ziet beleggen als strategisch spel. Met dertig jaar beurservaring vertelt hij als bevlogen spreker aanstekelijk over vermogensbeheer en beleggingen. Hij werd twee keer uitgeroepen tot beste in zijn vak en won in 2007 de Gouden Stier als beste beleggingsexpert van dat jaar. Dat maakt Schaaij tot deskundige dagvoorzitter van bijeenkomsten waar beleggen en vermogensbeheer centraal staan.

Contact leggen met Geert Schaaij

Zoekt u een spreker, presentator of dagvoorzitter met zeer ruime ervaring in de wereld van beleggingen en vermogensbeheer? Neem dan contact op met Sprekersbureau. Wij brengen u graag in contact met deze spreker en kunnen hem desgewenst direct voor u boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Geert Schaaij boeken

Voor prijzen het inhuren van Geert Schaaij kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Geert Schaaij, sprekersburo Geert Schaaij, boekingen Geert Schaaij, boekingskantoor Geert Schaaij, prijs Geert Schaaij, Geert Schaaij boeken, Geert Schaaij huren, Geert Schaaij inhuren, Geert Schaaij kosten