036 848 11 21

Geert-Jan Derikx boeken

Voormalig tophockeyer Geert-Jan Derikx is naast een sportman in hart en nieren, ook nog eens een succesvol ondernemer. U kunt Geert-Jan Derikx boeken als spreker. In zijn lezingen vertelt hij over samenwerken, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen.

Al op jonge leeftijd viel Derikx op als een getalenteerd hockeyer. Samen met zijn broer was hij op zesjarige leeftijd begonnen met de sport en groeide uit tot een begenadigd hockeyer.

Nederlands Elftal
Hij speelde drie jaar lang in Jong Oranje en mocht in 2002, tijdens een wedstrijd tegen wereldkampioen Duitsland zijn debuut maken in Oranje. Op clubniveau speelde Derikx voor ’s Hertogenbosch en bij HC Klein Zwitserland.

In 2005 ging de rappe verdediger voor SCHC uit Bilthoven spelen. Die club verruilde hij later voor Amsterdam, waarmee hij tweemaal landskampioen werd.

Ondernemer
Na het tweede kampioenschap besloot Derikx zijn hockeystick aan de wilgen te hangen en zich te richten op een maatschappelijke carrière. Hij richtte een eigen bedrijf, De Witte Pool, op waarmee hij Poolse legale vakmensen laat samenwerken met Nederlandse specialisten.

Daarnaast is Geert-Jan Derikx actief als spreker. In zijn lezingen vertelt hij over zijn topsportcarrière, zijn loopbaan als ondernemer en alle facetten die bij hierbij komen kijken.

 

Wilt u Geert-Jan Derikx inhuren als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Geert-Jan Derikx boeken

Voor prijzen het inhuren van Geert-Jan Derikx kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Geert-Jan Derikx, sprekersburo Geert-Jan Derikx, boekingen Geert-Jan Derikx, boekingskantoor Geert-Jan Derikx, prijs Geert-Jan Derikx, Geert-Jan Derikx boeken, Geert-Jan Derikx huren, Geert-Jan Derikx inhuren, Geert-Jan Derikx kosten