036 848 11 21

Geert Gordijn boeken

Geert Gordijn is een Nederlandse journalist die vooral bekend is als verslaggever van het RTL Nieuws. Bovendien is hij zo nu en dan te zien als presentator. U kunt Geert Gordijn boeken als spreker of dagvoorzitter. Hij is breed georiënteerd, kan snel schakelen en spreekt zijn talen.

RTL Nieuws
Gordijn studeerde journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Windesheim en ging vervolgens aan de slag voor RTV Utrecht. Na bij het ANP gewerkt te hebben, vertrok hij in 2005 naar RTL Nieuws. Hier werd hij in eerste instantie buitenlandredacteur, een functie die hij twee jaar lang bekleedde.

Na enige jaren werd hij vervolgens algemeen verslaggever. Gedurende zijn loopbaan heeft Gordijn diverse spraakmakende reportages gemaakt. Zo ging hij naar Spanje om mensen te interviewen die door de crisis al meer dan een half jaar geen salaris ontvingen en reisde hij af naar dorpen die door de financiële malaise compleet verpauperden. Ook deed hij in Innsbruck verslag van het ski-drama rond prins Friso.

Bovendien was hij in 2008 voor het eerst te bewonderen als nieuwslezer. Sindsdien treedt hij als anchor Jan de Hoop of zijn vervangster Sanne Staarink niet beschikbaar is, regelmatig op als presentator van het RTL Ontbijtnieuws.

Spreker
Gordijn spreekt vloeiend Spaans, Frans en Engels en is mede daardoor breed inzetbaar als spreker, presentator en dagvoorzitter. Wilt u Geert Gordijn boeken voor een lezing of bedrijfsevenement? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Geert Gordijn boeken

Voor prijzen het inhuren van Geert Gordijn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Geert Gordijn, sprekersburo Geert Gordijn, boekingen Geert Gordijn, boekingskantoor Geert Gordijn, prijs Geert Gordijn, Geert Gordijn boeken, Geert Gordijn huren, Geert Gordijn inhuren, Geert Gordijn kosten