036 848 11 21

Gaston Starreveld boeken

Gaston Starreveld is al jarenlang te zien als de vrolijke presentator die namens De Nationale Postcode Loterij het goede nieuws komt brengen. Daarnaast is hij een graag geziene gast tijdens evenementen. Zo wordt hij veel gevraagd als presentator, spreker en dagvoorzitter.

Het Rad van Fortuin
Starreveld trad in zijn jeugd op als discjockey in diverse discotheken. Via een medewerkster van Joop van de Ende bemachtigde hij vervolgens een baan als voice-over bij de spelshow Het Rad van Fortuin. De vraag: ,,En Gaston? Wat hebben zij gewonnen?’’, groeide in de loop der jaren uit tot een gevleugelde uitdrukking.

Vervolgens ging Starreveld aan het werk bij de door Martijn Krabbé gepresenteerde Nationale Postcode Loterij. Hierbij mag Starreveld langs de deuren om de gelukkige prijswinnaars, op zijn eigen goedgemutste manier, te vertellen wat zij gewonnen hebben.

Nationale Postcode Loterij
Starreveld presenteerde nog tal van andere programma’s voor de Nationale Postcode Loterij en is bovendien te horen in tal van commercials.

Net als op televisie is Starreveld ook tijdens evenementen een vrolijke en gedreven presentator. Wilt u Gaston Starreveld boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Gaston Starreveld boeken

Voor prijzen het inhuren van Gaston Starreveld kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Gaston Starreveld, sprekersburo Gaston Starreveld, boekingen Gaston Starreveld, boekingskantoor Gaston Starreveld, prijs Gaston Starreveld, Gaston Starreveld boeken, Gaston Starreveld huren, Gaston Starreveld inhuren, Gaston Starreveld kosten