036 848 11 21

Gallyon van Vessem boeken

Presentatrice Gallyon van Vessem is vooral bekend als een van de vaste gasten van Hart van Nederland. Daarnaast kunt u Gallyon van Vessem inhuren als presentator of dagvoorzitter.

Media Academie
Als labelmanager was Gallyon van Vessem werkzaam voor diverse confectiebedrijven en volgde daarbij verschillende trainingen en workshops aan de Media Academie.

Vervolgens ging zij aan de slag als omroepster bij de TROS, waar zij ook enkele kinderprogramma’s ging presenteren. Hierna ging Van Vessem werken voor diverse productiemaatschappijen, waar zij meewerkte aan verschillende programma’s en verantwoordelijk was voor de voorbereiding van nieuwe formats.

Hart van Nederland
Hierna ging Van Vessem bij SBS6 Actienieuws presenteren en ook werd zij een van de gezichten van het populaire nieuwsprogramma Hart van Nederland, waar zij zich gestaag bekwaamde in haar journalistieke vaardigheden.

Van Vessem was, naast haar werkzaamheden voor de televisie, betrokken bij een particuliere kliniek en vervolgens bij een marketingbureau. Daarnaast is zij beschikbaar voor lezingen en presentaties in het bedrijfsleven. Ook verzorgt zij presentatietrainingen. Wilt u Gallyon van Vessem boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Gallyon van Vessem boeken

Voor prijzen het inhuren van Gallyon van Vessem kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Gallyon van Vessem, sprekersburo Gallyon van Vessem, boekingen Gallyon van Vessem, boekingskantoor Gallyon van Vessem, prijs Gallyon van Vessem, Gallyon van Vessem boeken, Gallyon van Vessem huren, Gallyon van Vessem inhuren, Gallyon van Vessem kosten