036 848 11 21

Froukje de Both boeken

Froukje de Both is een actrice en radio- en televisiepresentatrice, die vooral bekend werd met haar rollen in soapseries en populaire speelfilms. Daarnaast is zij actief als spreker en dagvoorzitter. Tijdens haar lezingen en presentaties heeft zij evenveel flair als tijdens haar optredens op de radio en televisie.

Goudkust
De Both volgde een toneelopleiding bij De Trap in Amsterdam en kreeg vervolgens een rol in de populaire soapserie Goudkust, waarmee zij bekendheid kreeg bij het grote publiek.

Vervolgens speelde zij in de jongerenserie Costa! de opvolger van de gelijknamige film. Ook was zij te bewonderen in de serie Missie Warmoesstraat. Daarnaast ging zij ook programma’s presenteren. Zo was zij verantwoordelijk voor de presentatie van programma’s als Blind Match, Zo goed als nieuw en The Best of Boobytrap. Ook was zij te zien in Ik kom bij je eten en TV Makelaar. Ook trok zij veel kijkers met haar zoektocht naar de ware liefde in de serie Wie wordt de man van Froukje?.

Opvallend genoeg is De Both ook een groot autoliefhebster. Zij heeft dan ook een racelicentie en is vaak op het circuit te vinden. Niet voor niets heeft zij diverse programma’s over auto’s en de racesport gepresenteerd.

Radio
Ook is De Both al jarenlang te beluisteren op de radio. Zij werkt als discjockey voor Radio 538. Al meerdere malen werd zij genomineerd voor de Zilveren Radio Ster. Daarnaast treedt De Both zo nu en dan op in het theater. In 2004 was zij bijvoorbeeld te zien in de musical Love me just a little bit more.

Wilt u Froukje de Both boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Froukje de Both boeken

Voor prijzen het inhuren van Froukje de Both kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Froukje de Both, sprekersburo Froukje de Both, boekingen Froukje de Both, boekingskantoor Froukje de Both, prijs Froukje de Both, Froukje de Both boeken, Froukje de Both huren, Froukje de Both inhuren, Froukje de Both kosten