036 848 11 21

Frits Wester boeken

Frits Wester is sinds jaar en dag dé politiek verslaggever van het RTL Nieuws. Hij weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven en zodoende heeft hij al talloze primeurs op zijn naam staan. Daarnaast is hij regelmatig te zien als politiek commentator in televisieprogramma’s. U kunt Frits Wester inhuren als spreker, interviewer en dagvoorzitter. Hij is vakkundig, deskundig, scherp en doortastend.

Politiek
Al tijdens zijn studie bedrijfskunde ontwikkelde Wester een bovengemiddelde interesse in politiek. Op zijn zeventiende richtte hij de jongerenafdeling van het CDA in Alkmaar op. Hij stopte zijn studie zelfs om meer tijd te hebben om zich bezig te houden met politiek.

In 1985 werd hij vervolgens voorlichter van de Tweede Kamerfractie van het CDA. In 1990 werd hij zelfs hoofd van deze afdeling en daarnaast woordvoerder van fractieleider Eelco Brinkman.

Primeurs
In 1994 maakte Wester de overstap naar het RTL Nieuws, waar hij politiek verslaggever werd. Sindsdien heeft hij met enige regelmaat spraakmakende primeurs. Zo wist hij  vele malen als eerste de stukken rond Prinsjesdag in handen te krijgen.

Daarnaast heeft hij nog een ander passie, namelijk de zeilsport. Op vele manieren is hij betrokken bij het zeilen, zo fungeert hij als lid van de Raad van Advies van Vinea Zeilscholen. Ook is Wester actief als ambassadeur van de stichting Hulphond Nederland en de Nationale Sportweek.

Ook is Wester veel actief als spreker, dagvoorzitter en discussieleider. Wilt u Wester als spreker of dagvoorzitter inhuren voor uw bijeenkomst? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Frits Wester boeken

Voor prijzen het inhuren van Frits Wester kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Frits Wester, sprekersburo Frits Wester, boekingen Frits Wester, boekingskantoor Frits Wester, prijs Frits Wester, Frits Wester boeken, Frits Wester huren, Frits Wester inhuren, Frits Wester kosten