036 848 11 21

Frits Sissing boeken

Frits Sissing is als presentator al jarenlang een van de gezichten bij de AVRO. Hij presenteerde onder andere Opsporing Verzocht, het Televizier Gala, de Musical Awards, Op zoek naar…, In de Hoofdrol en De Slag bij Nieuwpoort. Daarnaast is hij ook regelmatig op de radio te horen. Ook kunt u hem inhuren als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen maakt hij dankbaar gebruik van zijn ervaring in het bedrijfsleven.

Bedrijfsleven
Sissing studeerde bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen en vervulde diverse marketing- en verkoopfuncties in het bedrijfsleven. Zo werkte hij bij onder meer bij chocoladefirma Droste en snoepfabrikant Red Band/Venco.

Vervolgens belandde hij bij de Amsterdamse stadszender AT5 en bij producent IdtV. In 2001 werd hij bij de AVRO presentator van het programma Opsporing Verzocht. Hij presenteerde vervolgens nog tal van andere programma’s bij de omroep. Daarnaast presenteerde hij het Televizier Gala, de Musical Awards, Op zoek naar…, In de Hoofdrol en De Slag bij Nieuwpoort.

Sonneveld
Daarnaast was hij in het theater te zien in Sonneveld voor Altijd, een muzikale hommage aan Wim Sonneveld. Ook speelde hij in 2011 in de bioscoopfilm Sinterklaas en het raadsel van 5 december.

Daarnaast treedt hij regelmatig op als spreker of dagvoorzitter? Wilt u Frits Sissing boeken voor uw evenement? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Frits Sissing boeken

Voor prijzen het inhuren van Frits Sissing kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Frits Sissing, sprekersburo Frits Sissing, boekingen Frits Sissing, boekingskantoor Frits Sissing, prijs Frits Sissing, Frits Sissing boeken, Frits Sissing huren, Frits Sissing inhuren, Frits Sissing kosten