036 848 11 21

Frits Huffnagel boeken

Frits Huffnagel inhuren of boeken

Hij is veelzijdig, scherp en kan geestig uit de hoek komen. Dat maakt dat bedrijven en organisaties oud-gemeenteraadslid, campagneadviseur en ondernemer Frits Huffnagel (1968) graag inhuren voor congressen en bijeenkomsten. De oud-politicus en Bekende Nederlander is beschikbaar als spreker, maar u kunt hem ook boeken als presentator, dagvoorzitter of discussieleider.

Nu boeken: communicator en strateeg Frits Huffnagel

Besluit u Huffnagel te boeken als spreker of dagvoorzitter, dan haalt u een professional in huis met een breed repertoire. Hij neemt uw gehoor mee in de wereld van communicatie, wat zijn expertise is. Hij verzorgt met evenveel plezier lezingen over politiek, campagne voeren, internationaal zakendoen en ICT. Met name op het gebied van citymarketing geniet hij een bijzondere reputatie.

Als specialist in citymarketing speelde Huffnagel in 2004 en 2005 een rol van betekenis als wethouden van Amsterdam. Ondanks zijn succesvolle campagnes, moest hij hier een punt achter zetten vanwege de ‘bonnetjesaffaire’. In 2006 hielp hij Mark Rutte bij zijn krachtmeting met Rita Verdonk. In dat zelfde jaar besloot Den Haag tot het inhuren van Frits als wethouder citymarketing, internationale zaken, ICT en organisatie. In 2011 zette hij een punt achter zijn politieke carrière.

De belangstelling voor politiek en communicatie zat er vroeg in bij deze spreker. Hij studeerde politicologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Specialisatie: communicatie en informatie. In 1993 werd hij lid van het afdelingsbestuur van VVD-Westerpark. Lange tijd was hij de motor achter Politiek Café Libertijn. Het grote publiek leerde Frits kennen als spreker en debater in het VARA-tv-programma Het Lagerhuis.

Frits Huffnagel inhuren als presentator of dagvoorzitter

Sinds hij de actieve politiek vaarwel zei, opereert Huffnagel als ondernemer. Zijn status als ZZP’er omschrijft hij als ‘Zelfstandige Zonder Pensioen’. Naast zijn praktijk als adviseur citymarketing en communicatie, is de oud-politicus een veelgevraagd spreker en draait hij zijn hand niet om voor de rol van dagvoorzitter en debatleider.

Ook u kunt Huffnagel inhuren en boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter voor uw congres of bijeenkomst. Daarmee bent u verzekerd van een bevlogen spreker die gewend is zalen op zijn eigen humoristische manier te bespelen. Huffnagel, die veelvuldig te zien is als presentator in het NBR-programma Zakendoen Met en als commentator in WNL-programma’s als Goedemorgen Nederland en Opiniemakers voelt zich op het podium als een vis in het water.

Contact leggen met spreker Frits Huffnagel

Wilt u meer weten over het inhuren van Frits Huffnagel als spreker, presentator, dagvoorzitter en discussieleider tijdens uw congres of event? Neem contact op met Sprekersbureau en u krijgt gedetailleerde informatie. Desgewenst kunnen we deze veelzijdige spreker direct voor u boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Frits Huffnagel boeken

Voor prijzen het inhuren van Frits Huffnagel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Frits Huffnagel, sprekersburo Frits Huffnagel, boekingen Frits Huffnagel, boekingskantoor Frits Huffnagel, prijs Frits Huffnagel, Frits Huffnagel boeken, Frits Huffnagel huren, Frits Huffnagel inhuren, Frits Huffnagel kosten