036 848 11 21

Frits Barend boeken

De bevlogen presentator en journalist Frits Barend werd bekend met programma’s als Barend en Van Dorp. U kunt Frits Barend inhuren als spreker of dagvoorzitter. Hij verzorgt interessante lezingen en is een bedreven discussieleider.

Schrijven
Barend studeerde politieke wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en ging vervolgens aan de slag als journalist. Hij richtte zich vooral op sport-gerelateerde onderwerpen en publiceerde onder andere verhalen in Vrij Nederland en Nieuwe Revu.

Bij het grote publiek werd hij vooral bekend door de journalistieke programma’s die hij samen met Henk van Dorp maakte voor radio en televisie. Het duo presenteerde onder andere de programma Tussen Barend en Van Dorp, Sportief zijn en Beter worden en FC Avondrood. Daarnaast was het tweetal jarenlang te zien in de langlopende talkshow Barend en Van Dorp.

Helden
Na het stoppen van Barend en Van Dorp was Barend een van de initiatiefnemers van de televisiezender Het Gesprek. Daarnaast richtte hij samen met zijn dochter Barbara Barend het sportmagazine Helden op.

Met zijn communicatieve vaardigheden is Barend een interessant spreker voor evenementen en bijeenkomsten. Hij is op de hoogte van de actualiteit en spreekt graag over het belang van sport. Daarnaast is hij een ervaren dagvoorzitter en discussieleider.

 

Wilt U Frits Barend boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Frits Barend boeken

Voor prijzen het inhuren van Frits Barend kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Frits Barend, sprekersburo Frits Barend, boekingen Frits Barend, boekingskantoor Frits Barend, prijs Frits Barend, Frits Barend boeken, Frits Barend huren, Frits Barend inhuren, Frits Barend kosten