036 848 11 21

Frénk van der Linden boeken

Meesterinterviewer Frénk van der Linden werkte onder andere voor de NCRV, de VARA, Het Parool en de Volkskrant. U kunt Frénk van der Linden inhuren als spreker, dagvoorzitter, discussieleider en interviewer. Hij koppelt scherpte aan grote gevoeligheid en inlevingsvermogen. Zijn optredens vormen een bron van informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in journalistiek.

Freelance journalist
Van der Linden werkte als freelance journalist voor diverse omroepen en grote kranten. Al sinds het einde van de jaren zeventig publiceert hij tal van interviews, reportages en documentaires. In 1998 ontving hij voor zijn interviews in het NRC Handelsblad de Prijs voor Nederlandse Dagbladjournalistiek. In 1984 won hij als jonge journalist van De Tijd Het Gouden Pennetje.

Van der Linden is tijdens zijn werk zeer vasthoudend, maar heeft altijd respect voor zijn gesprekspartner. De kracht van zijn diepte-interviews schuilt in zijn scherpte en grote gevoeligheid.

Debuutroman
In 2006 verscheen de debuutroman De Steniging van Van der Linden. Het boek werd genomineerd voor de Academia Debutantenprijs en in 2010 werd het verhaal, over het minzame contact tussen zijn ouders na hun scheiding, verfilmd. De film werd goed ontvangen en leidde bovendien tot hernieuwd contact tussen zijn vader en moeder.

Verder verschijnt Van der Linden zo nu en dan in De Wereld Draait Door. Zijn kennis draagt hij verder over tijdens masterclasses interviewtechniek op scholen en redacties van kranten, tijdschriften, radio- en televisieprogramma’s.

Van der Linden is mede door zijn jarenlange ervaring een populair gastspreker en wordt regelmatig gevraagd als spreker voor congressen en seminars.

Wilt u Frénk van der Linden boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie over deze geroemde interviewer contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Frénk van der Linden boeken

Voor prijzen het inhuren van Frénk van der Linden kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Frénk van der Linden, sprekersburo Frénk van der Linden, boekingen Frénk van der Linden, boekingskantoor Frénk van der Linden, prijs Frénk van der Linden, Frénk van der Linden boeken, Frénk van der Linden huren, Frénk van der Linden inhuren, Frénk van der Linden kosten