036 848 11 21

Frederique van der Wal boeken

Topmodel Frederique van der Wal sierde de covers van de grootste modebladen ter wereld en vervulde hoofdrollen in reclamecampagnes van merken als Revlon en Victoria’s Secret. U kunt Frederique van der Wal inhuren als spreker of dagvoorzitter. Zij vertelt in haar lezingen over haar carrière en over mode en styling.

Topmodel
Van der Wal maakte naam als topmodel voor vele grote merken en gezaghebbende modebladen. Daarnaast was zij actief op verschillende andere terreinen. Zo was zij te zien in de Amerikaanse toneelversie van The Vagina Monologues.

Ook acteerde zij in bioscoopfilms van Hollywood-grootheden als Barry Sonnenfeld, Woody Allen, James Toback en Wim Wenders. Daarnaast was Van der Wal te gast in grote Amerikaanse talkshows als Oprah, Entertainment Tonight, Access Hollywood, GMA, TODAY, E, VH-1, The Late Show en Late Night with Jay Leno. Ook produceerde Van der Wal zowel in Nederland als de Verenigde Staten diverse televisieprogramma’s.

Lifestyle
Bovendien is Van der Wal actief als ondernemer. Zo heeft zij haar eigen lifestylemerk Frederique’s Choice. Ook geeft zij gastcolleges aan de beroemde Universiteit van Harvard.

Frederique van der Wal is bovendien in te huren als spreker en dagvoorzitter. Met haar internationale allure, haar gevoel voor humor en stijl heeft Van der Wal een grote schare bewonderaars. Bent u voor uw evenement geïnteresseerd in een lezing van Frederique van der Wal? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Frederique van der Wal boeken

Voor prijzen het inhuren van Frederique van der Wal kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Frederique van der Wal, sprekersburo Frederique van der Wal, boekingen Frederique van der Wal, boekingskantoor Frederique van der Wal, prijs Frederique van der Wal, Frederique van der Wal boeken, Frederique van der Wal huren, Frederique van der Wal inhuren, Frederique van der Wal kosten