036 848 11 21

Fred van Leer boeken

Fred van Leer is een stylist die regelmatig in de media verschijnt. Hij werkt voor tal van artiesten en wordt ingehuurd door televisieprogramma’s als RTL Boulevard. Daarnaast werkt hij voor tijdschriften en als presentator. Hij is daarnaast beschikbaar voor workshops op locatie.

Stylist
Van Leer is al vanaf jonge leeftijd bezig met styling en entertainment. Op zijn vijfentwintigste werd hij stylist van beroep. In de loop der jaren groeide hij uit tot een bekend gezicht door zijn optredens voor televisieprogramma’s, bands, magazines en shows.

De stylist Van Leer is bekend omdat hij regelmatig meewerkt aan RTL Boulevard. Ook was hij te zien in programma’s als X-Factor, Dames in de Dop en Holland’s Next Top Model.

Shopping Queens
Bij RTL 5 presenteerde bovendien het programma Shopping Queens. In 2012 was hij bovendien te bewonderen in hij programma Wie is de Reisleider?.

Fred van Leer is onder andere beschikbaar voor workshops op locatie. Daarnaast kunt u hem inhuren voor het geven van adviezen en het geven van presentaties. Ook is hij beschikbaar als personal shopper. Wilt u Fred van Leer inhuren? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Fred van Leer boeken

Voor prijzen het inhuren van Fred van Leer kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Fred van Leer, sprekersburo Fred van Leer, boekingen Fred van Leer, boekingskantoor Fred van Leer, prijs Fred van Leer, Fred van Leer boeken, Fred van Leer huren, Fred van Leer inhuren, Fred van Leer kosten