036 848 11 21

Foppe de Haan boeken

Voetbaltrainer Foppe de Haan stond jarenlang aan het roer bij SC Heerenveen. Ook won hij twee Europese titels met Jong Oranje. U kunt de sympathieke Foppe de Haan inhuren als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen heeft hij het onder andere over motivatie, teambuilding en samenwerking.

SC Heerenveen
De Haan werd in 1985 trainer van SC Heerenveen en samen met voorzitter Riemer van der Velde wist hij de club vanuit de eerste divisie te laten promoveren naar de eredivisie.

Met Heerenveen stond de Haan tweemaal in de finale van de KNVB-beker en in 2000 leverde hij een ongekende prestatie door zich met de club te plaatsen voor de Champions League, een hoogtepunt in de geschiedenis van de club.

Jong Oranje
In 2004 nam De Haan afscheid als trainer van SC Heerenveen. Hij is nog steeds de langstzittende trainer bij dezelfde club in Nederland. Na zijn afscheid bij de Friezen, ging De Haan aan de slag als bondscoach van Jong Oranje. In 2006 werd hij tijdens het EK onder 21 Europees kampioen. Ruim een jaar later herhaalde hij dit kunststukje door in eigen land de Europese titel met Jong Oranje te veroveren.

Hierna keerde hij kortstondig terug bij Heerenveen om vervolgens aan de slag te gaan voor Ajax Cape Town, waar hij twee jaar zou werken. In 2011 baarde De Haan opzien door korte tijd bondscoach van voetbaldwerg Tuvalu te zijn.

Naast het voetbal is De Haan ook maatschappelijk erg betrokken. Zo heeft hij de stichting Het Foppe Fonds, waarmee hij ervoor wil zorgen dat kinderen met een beperking toch kunnen sporten.

Ook geeft De Haan interessante lezingen. Ondanks al zijn successen is hij altijd normaal gebleven en mede daardoor zo geliefd als spreker of dagvoorzitter. Wilt u Foppe De Haan boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Foppe de Haan boeken

Voor prijzen het inhuren van Foppe de Haan kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Foppe de Haan, sprekersburo Foppe de Haan, boekingen Foppe de Haan, boekingskantoor Foppe de Haan, prijs Foppe de Haan, Foppe de Haan boeken, Foppe de Haan huren, Foppe de Haan inhuren, Foppe de Haan kosten