036 848 11 21

Fons Trompenaars boeken

Fons Trompenaars is een econoom en een van de meest gewaardeerde management-consultants ter wereld. Met de nodige humor wijst hij op het belang van culturele diversiteit binnen bedrijven. U kunt Fons Trompenaars boeken als spreker of dagvoorzitter. Met zijn imposante staat van dienst staat hij met zijn lezingen garant voor boeiende betogen en verrassende inzichten.

Cultuurverschillen
Al op jonge leeftijd deed Trompenaars als zoon van een Franse moeder en een Nederlandse vader ervaring op met cultuurverschillen. Later bouwde hij deze ervaring uit, als personeelsfunctionaris bij Royal Dutch Shell.

Trompenaars studeerde economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en promoveerde later met een proefschrift over uiteenlopende visies op organisatiestructuren aan de Universiteit van Pennsylvania.

In 1989 richtte hij een organisatie op die zich bezighoudt met adviezen en trainingen op het gebied van internationaal management. Grote bedrijven als Shell, Philips, Heineken en Dow Chemical maakten gebruik van zijn diensten.

 Publicaties
Trompenaars heeft diverse Engelstalige boeken gepubliceerd. Zo schreef hij Rinding in the Waves of Culture, understanding cultural diversity in global business. Een aantal van zijn werken is ook in het Nederlands vertaald. Het boek Zakendoen over de grens werd in 1994 door de Orde van Organisatiedeskundigen en Adviseurs uitgeroepen tot boek van het jaar. In 2011 en 2013 prijkte Trompenaars’ naam op de lijst van invloedrijkste denkers over management.

Wilt u Fons Trompenaars boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Fons Trompenaars boeken

Voor prijzen het inhuren van Fons Trompenaars kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Fons Trompenaars, sprekersburo Fons Trompenaars, boekingen Fons Trompenaars, boekingskantoor Fons Trompenaars, prijs Fons Trompenaars, Fons Trompenaars boeken, Fons Trompenaars huren, Fons Trompenaars inhuren, Fons Trompenaars kosten