036 848 11 21

Fons Lambie boeken

Fons Lambie is een journalist die snel naam maakt als politiek verslaggever bij het RTL Nieuws. De laatste jaren maakte hij vele belangrijke gebeurtenissen en verschuivingen in de vaderlandse politiek van dichtbij mee. In zijn lezingen vertelt hij op boeiende wijze over zijn ervaringen op het Binnenhof. U kunt Fons Lambie bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter.

RTL Nieuws
Lambie deed zijn eerste journalistieke ervaring op bij de Limburgse zender L1. Als 21-jarige stagiair kwam hij in 2008 vervolgens binnen op de parlementaire redactie van het RTL Nieuws. Hij viel al snel op bij zijn werkgever en binnen een paar maanden wist hij een contract binnen te slepen. Sindsdien is hij actief als politiek verslaggever.

Als journalist maakte hij diverse belangrijke gebeurtenissen in de politieke geschiedenis van dichtbij mee. Zo deed hij verslag van de val van het vierde kabinet-Balkenende, de gedoogsteun van de PVV aan het kabinet van VVD en CDA en de daaropvolgende onrust binnen het CDA en de miljardenbezuinigingen van de afgelopen jaren.

Binnenhof
Als verslaggever levert Lambie op RTL4 en RTL7 informatieve en gedegen bijdragen over belangrijke debatten, ontwikkelingen, incidenten en onderhandelingen. Zelf omschrijft hij het Binnenhof als een zeer dynamische vierkante kilometer waarbij men ’s morgens nooit weet wat er die middag te gebeuren staat.

Wilt u Fons Lambie boeken als spreker of dagvoorzitter en alles horen over de ontwikkelingen in Den Haag? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Fons Lambie boeken

Voor prijzen het inhuren van Fons Lambie kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Fons Lambie, sprekersburo Fons Lambie, boekingen Fons Lambie, boekingskantoor Fons Lambie, prijs Fons Lambie, Fons Lambie boeken, Fons Lambie huren, Fons Lambie inhuren, Fons Lambie kosten