036 848 11 21

Fons de Poel boeken

Fons de Poel was een van de grondleggers van de actualiteitenrubriek Netwerk. Daarnaast werkte hij als verslaggever en eindredacteur voor programma’s als Brandpunt en Reporter. U kunt Fons de Poel inhuren als spreker. Met meer dan dertig jaar ervaring behoort hij tot de top van de Nederlandse journalistiek.

Televisie
De Poel begon zijn loopbaan als schrijvend journalist. Hij werkte onder andere voor De Gelderlander en het Nijmeegs Dagblad, waar hij de nodige ervaring opdeed. In 1982 stapte hij vervolgens over naar de televisie.

Hij begon als verslaggever bij de rubriek Brandpunt, waarvoor hij tal van spraakmakende reportages maakte. Tevens werkte hij voor het KRO-programma Reporter. Begin jaren negentig werd hij eindredacteur en presentator van deze programma’s.

Daarnaast stond De Poel aan de basis van de actualiteitenrubriek Netwerk. Hij werkte onder andere als presentator van het programma dat van 2004 tot 2010 te zien was bij de publieke omroep.

Brandpunt
Tegenwoordig maakt de journalist uitzendingen voor het biografieënprogramma Profiel van de KRO. Daarnaast maakt hij reportages voor het programma Brandpunt. Ook heeft hij een column in KRO Magazine.

Fons de Poel staat bekend als een kwaliteitsjournalist pur sang. Niet voor niets wordt hij regelmatig gevraagd als discussieleider, spreker en dagvoorzitter. Hij wordt onder andere geroemd om zijn scherpzinnigheid en oprechte betrokkenheid.

Wilt u Fons de Poel inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor boekingen en meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Fons de Poel boeken

Voor prijzen het inhuren van Fons de Poel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Fons de Poel, sprekersburo Fons de Poel, boekingen Fons de Poel, boekingskantoor Fons de Poel, prijs Fons de Poel, Fons de Poel boeken, Fons de Poel huren, Fons de Poel inhuren, Fons de Poel kosten