036 848 11 21

Floris-Jan Bovelander boeken

Voormalig tophockeyer Floris-Jan Bovelander speelde honderden interlands voor het Nederlands hockeyelftal. Hij werd vooral bekend met zijn fenomenale strafcorners. In 1996 won hij met Oranje goud op de Olympische Spelen. U kunt Floris-Jan Bovelander boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij met liefde over zijn sportcarrière.

Atlanta
Bovelander kwam in zijn loopbaan tot 241 wedstrijden voor het Nederlands elftal en scoorde tijdens de internationale wedstrijden meer dan 200 keer. Het hoogtepunt in zijn carrière was de gouden medaille die werd gewonnen tijdens de Olympische Spelen in Atlanta. De gewonnen finale betekende tevens een waardig einde aan de rijke carrière van Bovelander als hockeyer.

Na zijn sportcarrière stortte Bovelander zich op zijn studie biologie die hij afrondde. Ook bleef hij actief in de sportwereld. Zo ging hij aan de slag als lid van de topsportcommissie van HC Bloemendaal. Daarnaast werkte hij als manager en assistent-trainer bij het Nederlands Elftal.

Eigen bedrijf
Samen met zijn broer organiseert hij met het bedrijf Bovelander & Bovelander bovendien hockeykampen, clinics en andere evenementen. Ook is hij geregeld actief als spreker. Hij praat graag over zijn sportieve carrière en legt daarbij de link met het bedrijfsleven.

Wilt u Floris-Jan Bovelander inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Floris-Jan Bovelander boeken

Voor prijzen het inhuren van Floris-Jan Bovelander kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Floris-Jan Bovelander, sprekersburo Floris-Jan Bovelander, boekingen Floris-Jan Bovelander, boekingskantoor Floris-Jan Bovelander, prijs Floris-Jan Bovelander, Floris-Jan Bovelander boeken, Floris-Jan Bovelander huren, Floris-Jan Bovelander inhuren, Floris-Jan Bovelander kosten