036 848 11 21

Floris Evers boeken

Floris Evers is een tophockeyer en voormalig international die tal van prijzen won met zijn clubs en het Nederlands elftal. Ook werkt hij als consultant in leadership en organization bij het bedrijf Peak4. U kunt Floris Evers boeken als spreker over thema’s als samenwerking, ontwikkeling, doorzettingsvermogen en strategie.

Oranje
Floris Evers speelde al van jongs af aan hockey en kwam via de clubs Groningen en Hattem terecht bij SCHC uit Bilthoven. In 2002 maakte de middenvelder tevens zijn debuut voor het Nederlands elftal. In Oranje groeide Evers uit tot aanvoerder en speelde hij 175 interlands. Tijdens de Olympische Spelen in Athene en in Londen won hij met het Nederlands Elftal een zilveren medaille. Ook won hij met Oranje drie maal de Champions Trophy.

Consultant
Na de Spelen van 2012 in Londen besloot Evers te stoppen als international. Hij speelt nog wel voor Amsterdam en werkt daarnaast als consultant. Zijn passie voor het hockey komt bovendien naar voren in de hockeykampen die hij met de FEHE (Floris Evers Hockey Experience) organiseert.

Ook is Floris Evers actief als spreker. Op grappige wijze weet hij de ervaringen uit zijn hockeycarrière te verwerken in zijn lezingen voor het bedrijfsleven.

 

Wilt u Floris Evers boeken als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Floris Evers boeken

Voor prijzen het inhuren van Floris Evers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Floris Evers, sprekersburo Floris Evers, boekingen Floris Evers, boekingskantoor Floris Evers, prijs Floris Evers, Floris Evers boeken, Floris Evers huren, Floris Evers inhuren, Floris Evers kosten