036 848 11 21

Fiona Hering boeken

Fiona Hering is een modejournaliste die bij het grote publiek bekend is als lifestyle-deskundige in het populaire programma RTL Boulevard. Daarnaast schrijft zij columns en heeft zij diverse boeken op haar naam staan. Ook kunt u Fiona Hering inhuren als spreker. In haar lezingen kan zij alles vertellen over mode en lifestyle.

Fiona’s Wereld
Hering studeerde aan de School voor Journalistiek in Tilburg en kon na deze opleiding aan het werk als modejournaliste bij De Telegraaf. Hierin schreef zij jarenlang haar wekelijkse column Fiona’s Wereld. Na 21 jaar verliet Hering in 2009 de Telegraaf, om voor het tijdschrift Glamour aan de slag te gaan als ‘fashion features editor at large’.

Sinds 2001 is Hering betrokken bij RTL Boulevard. Sinds het prille begin van dit programma laat zij met haar scherpe commentaren haar licht schijnen op de mode-items.

Presentatrice
In 2005 presenteerde Hering tevens het programma Herken de Homo. In 2009 was zij vervolgens te bewonderen in het programma Wie is mijn ex?. Ook verscheen zij in De Tafel van Vijf. Hering heeft daarnaast verschillende boeken op haar naam staan. Zo schreef zij een boek over de haute couture van modeontwerper Mart Visser.

Wilt u Fiona Hering boeken als spreker over modeonderwerpen? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Fiona Hering boeken

Voor prijzen het inhuren van Fiona Hering kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Fiona Hering, sprekersburo Fiona Hering, boekingen Fiona Hering, boekingskantoor Fiona Hering, prijs Fiona Hering, Fiona Hering boeken, Fiona Hering huren, Fiona Hering inhuren, Fiona Hering kosten