036 848 11 21

Filemon Wesselink boeken

Presentator Filemon Wesselink is bekend van gewaagde programma’s als Spuiten en Slikken. Ook is hij te horen op de radio en heeft hij diverse boeken geschreven. Daarnaast kunt u Filemon Wesselink inhuren als spreker en dagvoorzitter

BNN
Wesselink volgde de opleiding mediakunst aan de Academie voor de Kunst en Industrie in Enschede. Vervolgens doorliep hij de interne radio-opleiding van BNN en werd verslaggever.

Met het programma I Love the Betuwe maakte hij zijn debuut op televisie. Zijn grote doorbraak kwam echter met programma’s als BNN University en Try before you die. In 2005 werd hij bovendien de vaste verslaggever van het 3FM-programma Wout! van Wouter van der Goes.

Dat jaar begon hij ook met het programma Spuiten en Slikken. Waarin hij op zoek ging naar de geheim van seks en drugs en zodoende op televisie tal van verdovende middelen uitprobeerde.

Samen met zijn collega Sophie Hilbrand deed hij in 2006 verslag van het WK voetbal. Ook maakt hij zijn acteerdebuut in de Nederlandse horrorfilm Complexx. Samen met Hilbrand presenteerde hij tevens het verkiezingsprogramma Lijst 0.

In 2008 was Wesselink te zien het programma Crazy 88 en in 2009 verving hij Eddy Zoëy als vaste presentator van Nu we er toch zijn. In 2010 ging Wesselink samen met Paul de Leeuw de MaDiWoDoVrijdagshow presenteren.

Boeken
Tegenwoordig is Wesselink te zien in het programma De Week van Filemon. Daarnaast presenteert hij op de radio De Wereld van Filemon. Tevens heeft de presentator diverse boeken geschreven. Zo publiceerde hij Voor de vrouwtjes, Een neus voor wijn en Ik, Papa. Daarnaast schrijft hij als wielerliefhebber een column in het tijdschrift Wieler Revue.

Wilt u Filemon Wesselink inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Filemon Wesselink boeken

Voor prijzen het inhuren van Filemon Wesselink kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Filemon Wesselink, sprekersburo Filemon Wesselink, boekingen Filemon Wesselink, boekingskantoor Filemon Wesselink, prijs Filemon Wesselink, Filemon Wesselink boeken, Filemon Wesselink huren, Filemon Wesselink inhuren, Filemon Wesselink kosten