036 848 11 21

Ferry Zandvliet boeken

Ferry Zandvliet inhuren of boeken

Ferry Zandvliet is erbij op die ene vreselijke avond. Drie terroristen dringen concertzaal Bataclan in Parijs binnen en richten een ware slachting aan. Ferry overleeft het en raakt miljoenen Nederlandse televisiekijkers recht in het hart met zijn aangrijpende relaas van de gebeurtenissen. Sindsdien vertelt hij als spreker hoe uit zelfs de meest afgrijselijke gebeurtenis toch iets positiefs is te halen.

Ferry Zandvliet boeken als spreker

Dat Ferry Zandvliet inmiddels is uitgegroeid tot een veelgevraagd spreker, is minder verrassend dan het op het eerste gezicht lijkt. Altijd al heeft hij de gave gehad om anderen te inspireren en te boeien, maar aanvankelijk vindt hij zijn roeping in de fysiotherapie. Ten grondslag hieraan ligt een complexe enkelbreuk die hij ooit op ongelukkige wijze oploopt.

In november 2015 verandert alles als hij samen met vrienden een optreden van de Amerikaanse band Eagles of Death Metal bijwoont in de Parijse concertzaal Bataclan. 89 mensenlevens vallen ten prooi aan de aanslag van drie IS-terroristen, maar Ferry is een van de gelukkigen die de aanslag overleven.

Ferry Zandvliet inhuren voor lezing

Het is een moment dat nooit meer van zijn netvlies zal verdwijnen en dat de rest van zijn leven vormt. Hij vindt troost, niet in het wegstoppen van de ervaring, maar juist in het praten erover. Hij merkt dat zijn omgang met de traumatische ervaring zijn leven én dat van anderen zelfs een positieve wending geeft.

Al snel willen steeds meer partijen hem boeken en inhuren als spreker om zijn inspirerende verhaal te doen. Dat verhaal behelst niet alleen de aanslag zelf, maar ook de nasleep inclusief zaken als medicatiegebruik, omgang met de media en de kwaliteit van de geboden hulpverlening. Als spreker slaagt hij er als geen ander in om de elementaire factoren te schetsen die hem hielpen zijn leven na de aanslag een positieve draai te geven.

Contact leggen met spreker Ferry Zandvliet

Wilt u meer informatie aanvragen over het inhuren van Ferry Zandvliet of wilt u deze veelgevraagde spreker direct boeken? De specialisten van boekingskantoor Sprekersbureau staan u graag terzijde. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Ferry Zandvliet boeken

Voor prijzen het inhuren van Ferry Zandvliet kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ferry Zandvliet, sprekersburo Ferry Zandvliet, boekingen Ferry Zandvliet, boekingskantoor Ferry Zandvliet, prijs Ferry Zandvliet, Ferry Zandvliet boeken, Ferry Zandvliet huren, Ferry Zandvliet inhuren, Ferry Zandvliet kosten