036 848 11 21

Ferry Mingelen boeken

Politiek verslaggever Ferry Mingelen is sinds jaar en dag een bekend gezicht op het Binnenhof. Hij versloeg talloze verkiezingen en andere belangrijke gebeurtenissen in de politiek. U kunt Ferry Mingelen daarnaast ook inhuren als spreker of dagvoorzitter. Met zijn jarenlange ervaring kan hij in zijn lezingen als geen ander vertellen over de huidige politieke situatie, de geschiedenis van de politiek en van het politiek centrum.

Den Haag Vandaag
Mingelen begon zijn journalistieke loopbaan bij Het Vrije Volk en Trouw. In 1984 stapte hij vervolgens over naar de televisie waar hij onder andere Den Haag Vandaag ging presenteren. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot een van de belangrijkste politiek verslaggevers van het land.

Sinds 2010 werkte Mingelen voor Nieuwsuur, de opvolger van NOVA, waar Mingelen eveneens werkzaam voor was. In 2012 bereikte de verslaggever de pensioengerechtigde leeftijd, maar hij bleef nog enkele jaren werken voor de NOS. In 2014 nam hij echter afscheid van de omroep en sindsdien is hij in televisieprogramma’s als Pauw & Witteman te zien als politiek duider.

Auteur
Tevens heeft Mingelen het boek Graven rond het Binnenhof geschreven. In het werk beschrijft hij de geschiedenis van de gebouwen die in dit politieke centrum een rol spelen. Ook vertelt hij over de moorden die er in de historie hebben plaatsgevonden. Daarnaast is er in het boek ook ruimte voor zijn persoonlijke herinneringen aan Den Haag.

Als spreker verzorgt Mingelen lezingen over de actuele politiek situatie en de geschiedenis van de politiek en van het Binnenhof. Wilt u Ferry Mingelen boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ferry Mingelen boeken

Voor prijzen het inhuren van Ferry Mingelen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ferry Mingelen, sprekersburo Ferry Mingelen, boekingen Ferry Mingelen, boekingskantoor Ferry Mingelen, prijs Ferry Mingelen, Ferry Mingelen boeken, Ferry Mingelen huren, Ferry Mingelen inhuren, Ferry Mingelen kosten