036 848 11 21

Ferri Somogyi boeken

Acteur Ferri Somogyi is bekend van zijn rol in Goede tijden, slechte tijden, waarin hij al jarenlang de rol van barman Rik de Jong vertolkt. U kunt Ferri Somogyi inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Verenigde Staten
Somogyi was als kind een fanatiek sporter. Na zijn middelbare schooltijd ging hij naar de Verenigde Staten om informatica te studeren en om zijn verlegenheid te overwinnen. In de Verenigde Staten ontdekte hij zijn passie voor het acteren en hij nam acteerlessen.

Eenmaal terug in Nederland deed hij auditie voor Goede tijden, slechte tijden. Hij werd aangenomen en de rol van Rik de Jong werd zelfs speciaal voor hem geschreven. Somogyi speelde tevens in televisieseries als Baantjer, De garage, Bon bini beach, Het glazen huis en de films Jezus is een Palestijn, en Sint & Diego: de magische bron van Myra.

Goede tijden, slechte tijden
Na zijn periode in Goede tijden, slechte tijden vertrok Somogyi naar de Verenigde Staten. Na enkele jaren keerde hij echter weer terug in Nederland en in Goede tijden, slechte tijden, waarin hij als vanouds schittert als Rik de Jong.

In 2008 was Somogyi tevens te zien in Ranking the Stars. Daarnaast was hij in 2011 te zien in de serie Fort Boyard.

Wilt u Ferri Somogyi inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ferri Somogyi boeken

Voor prijzen het inhuren van Ferri Somogyi kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ferri Somogyi, sprekersburo Ferri Somogyi, boekingen Ferri Somogyi, boekingskantoor Ferri Somogyi, prijs Ferri Somogyi, Ferri Somogyi boeken, Ferri Somogyi huren, Ferri Somogyi inhuren, Ferri Somogyi kosten