036 848 11 21

Fernando Halman boeken

Radiopresentator Fernando Halman is vooral bekend van zijn dagelijkse programma op radiozender FunX. Daarnaast werkt hij als voice-over voor Zapp. Ook is hij beschikbaar als spreker en dagvoorzitter. Met zijn enthousiasme weet hij elk publiek op te zwepen.

Radio
Halman richtte zijn pijlen na de middelbare school op een carrière in de muziek- en entertainmentwereld. Hij deed mee aan de dj-wedstrijd Hey DJ van BNN en zette zodoende zijn eerste stappen als radiopresentator. In 2004 ging hij vervolgens voor FunX werken. Bij de jongerenzender presenteert hij sinds 2009 de ochtendshow Start, waarin hij iedere dag interessante gasten ontvangt. Hij heeft openhartige gesprekken met bekende Nederlanders en laat muziek horen die officieel nog niet eens uit is. Ook heeft hij het in zijn programma over games, mode, films en sport.

Naast zijn radiowerkzaamheden is Halman sinds 2009 de vaste stem van het kinderprogramma Zapp. Ook is hij voice-over van programma’s als SpangaS, het Jeugdjournaal en Het Klokhuis. Ook was hij als stemacteur te horen in de animatiefilm Hotel Transylvanië. Ook was hij te horen als Smulsmurf in De Smurfen 2 en in de animatieserie Max Steel.

Televisie
Tussen 2007 en 2010 was Halman tevens wekelijks op televisie te bewonderen in het muziek- en lifestylprogramma URBNN. Ook interviewde hij sterren als 50 Cent, Gloria Estefan en Jamie Foxx en liet kijkers van RTL5 kennis maken met de nieuwste films.

Daarnaast heeft Halman een passie voor muziek en is hij beschikbaar als presentator en dagvoorzitter. Zo warmde hij het publiek op tijdens grote evenementen als Noorderslag, Zomercarnaval en Parkpop. Wilt u Fernando Halman boeken voor uw evenement? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Fernando Halman boeken

Voor prijzen het inhuren van Fernando Halman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Fernando Halman, sprekersburo Fernando Halman, boekingen Fernando Halman, boekingskantoor Fernando Halman, prijs Fernando Halman, Fernando Halman boeken, Fernando Halman huren, Fernando Halman inhuren, Fernando Halman kosten