036 848 11 21

Femke Wolthuis boeken

Actrice, presentatrice en journaliste Femke Wolthuis is bekend als nieuwslezeres bij RTL en de NOS. Met haar uitgebreide kennis en vele kwaliteiten is Femke Wolthuis bij uitstek geschikt als spreker en dagvoorzitter. Zij is zeer bedreven in het leiden van discussies, interviewen en het geven van lezingen.

Toneelschool
Wolthuis ging naar de toneelschool in Maastricht en studeerde theaterwetenschappen in Utrecht en Dublin. Vervolgens ging zij aan het werk als regisseur, presentator en verslaggever. Zo presenteerde zij programma’s bij de lokale omroep RTV Utrecht.

In 2003 stapte zij over naar RTL, waar zij voor het Ontbijtnieuws de vaste vervanger van Jan de Hoop werd. In 2011 ging zij vervolgens bij RTV Noord werken, waar zij het nieuwsprogramma Noord Vandaag ging presenteren. Sinds 2013 is Wolthuis te horen op de radio. Bij de NOS is zij als nieuwslezeres verantwoordelijk voor de radioversie van het NOS Journaal.

Musical
Naast de journalistiek, is Wolthuis nog op vele andere terreinen actief. Zo is zij kunstschilder en treedt zij op met de cabaretgroep Typisch!. Ook zingt zij bij het ensemble Romanesca zigeunermuziek, chansons en jazz. Samen met pianist Eric Bergsma toert zij met het muzikale programma Parlanza door het land. Ook heeft Wolthuis de familiemusical De bende van De Korenwolf geproduceerd.

Met al deze ervaring is Wolthuis een spreker en dagvoorzitter die voor elke boodschap de juiste toon weet te vinden. Wilt u Femke Wolthuis boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Femke Wolthuis boeken

Voor prijzen het inhuren van Femke Wolthuis kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Femke Wolthuis, sprekersburo Femke Wolthuis, boekingen Femke Wolthuis, boekingskantoor Femke Wolthuis, prijs Femke Wolthuis, Femke Wolthuis boeken, Femke Wolthuis huren, Femke Wolthuis inhuren, Femke Wolthuis kosten