036 848 11 21

Femke Halsema boeken

Femke Halsema inhuren of boeken

Met de Thorbecke prijs voor welsprekendheid als onderscheiding, aan haar uitgereikt in 2002, zal duidelijk zijn dat Femke Halsema een even bekwame als gedreven spreker is. Gevoed door de politiek, is zij een liefhebber van het debat. U kunt de oud-politica boeken voor lezingen, maar ook inhuren als dagvoorzitter.

De ‘positieve vrijheid’ van Femke Halsema
De politiek zat er vroeg in bij deze spreker die opgroeide in een klassiek sociaaldemocratisch gezin in Haarlem. Femkes moeder was er wethouder sociale zaken en werkgelegenheid voor de PvdA. Haar eigen politieke carrière begon ook bij de PvdA; bij de Wiardi Beckman Stichting. Landelijke bekendheid verwierf ze als politiek leider van Groen Links.

Halsema (1966) kandideert zich in 1998 voor Groen Links. Van 2002 tot 2010 is ze fractievoorzitter en politiek leider van deze partij. In 2011 verlaat ze de Tweede Kamer der Staten Generaal, waar ze sinds 1998 lid van was. Een belangrijke drijfveer was haar geloof in ‘positieve vrijheid’: de emancipatie van burgers uit hun armoede en achterstandspositie.

Ze liet de politiek volledig achter zich en publiceerde in 2016 haar openhartige politieke memoires, pluche. Ze geeft masterclasses en is actief als publicist, auteur en programmamaker. Ze behoort tot de vaste columnisten van De Correspondent. Daarnaast kan het bedrijfsleven haar inhuren als spreker met een voorkeur voor maatschappelijk relevante onderwerpen.

Femke Halsema boeken als spreker of dagvoorzitter
De geëngageerde  betrokkenheid van deze spreker komt ook tot uiting in tal van functies bij maatschappelijke organisaties. Sinds 2012 is zij voorzitter van de Raad van Bestuur van de Stichting Vluchtelingen en sinds 2015 voorzitter van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland. Tevens is zij voorzitter van de Raad van Commissarissen van Weekblad Pers Groep (WPG).

Liefde voor het debat en het gesproken en geschreven woord, inlevingsvermogen en een kritische geest zijn enkele kernkwaliteiten van Femke Halsema als spreker of dagvoorzitter. Ze weet gesprekken kundig te leiden en vanuit haar ruime ervaring een bijzondere lading mee te geven. Als spreker is zij vooral in haar element met thema’s die de samenleving raken en bezighouden.

Contact leggen met Femke Halsema
U kunt Femke Halsema inhuren als spreker en/of dagvoorzitter tijdens congressen en seminars van zowel bedrijven als maatschappelijke instellingen. Wilt u weten hoe u haar kunt boeken, neemt u dan contact op met Sprekersbureau voor gedetailleerde informatie.

 

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Femke Halsema boeken

Voor prijzen het inhuren van Femke Halsema kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Femke Halsema, sprekersburo Femke Halsema, boekingen Femke Halsema, boekingskantoor Femke Halsema, prijs Femke Halsema, Femke Halsema boeken, Femke Halsema huren, Femke Halsema inhuren, Femke Halsema kosten