036 848 11 21

Felix Rottenberg boeken

Felix Rottenberg inhuren of boeken

Hij is een politicus en debater in hart en nieren. Als spreker of dagvoorzitter neemt Felix Rottenberg (1957) uw bezoekers en zakenrelaties op een inspirerende manier mee in de wereld van politiek en uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken. U kunt Rottenberg bij ons inhuren of boeken als spreker, presentator, dagvoorzitter of discussieleider.

Ervaren en gedreven spreker en dagvoorzitter

De gedreven spreker en dagvoorzitter Rottenberg zat al op jonge leeftijd in de politiek. Hij begon zijn loopbaan als voorzitter van de Jonge Socialisten en liet zich in het partijbestuur van de PvdA inspireren door Joop den Uyl, zijn grote voorbeeld. Toen de PvdA in 1986 ondanks grote winst niet in het kabinet kwam, keerde Felix de actieve politiek tijdelijk de rug toe.

Rottenberg werd directeur van het politiek-cultureel centrum De Balie in Amsterdam en organiseerde in die rol veel discussie en evenementen. Daarnaast werd hij voorzitter van het Internationaal Filmfestival in Rotterdam en bestuurslid van de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Voor de VPRO was de spreker/dagvoorzitter lange tijd presentator van het tv-programma Denktank en het radioprogramma Het Gebouw.

De geboren politicus werd in 1992 binnen een duobaan met Ruud Vreeman voorzitter van de PvdA. Hij speelde een belangrijke rol bij de vernieuwing van de partij. In 1997 trad Rottenberg om gezondheidsredenen terug en verdween hij voor enige tijd naar de achtergrond. Hij pakte de draad weer op als columnist, opiniemaker, programmamaker en presentator, aanvankelijk op lokaal niveau.

Ook u kunt Felix Rottenberg inhuren voor uw event

Rottenberg, die voorzitter is van de Wiardi Beckman Stichting, was in 2013 samen met Matthijs van Nieuwkerk succesvol als presentator van het tv-programma Nederland Kiest. Vanwege dit succes wilde NOVA het presentatie duo inhuren, maar dit initiatief vond vanwege interne redactionele perikelen geen doorgang. Wel was de politicus/spreker en dagvoorzitter te zien in Zomergasten en schuift hij geregeld aan als analyticus en commentator in De Wereld Draait Door.

De oud-politicus is zeer ervaren als debater, discussieleider, presentator en dagvoorzitter. Zijn repertoire is breed en altijd actueel. Hij is alert, scherp en inspirerend. Dat is waarom organisaties hem graag inhuren. Ook u kunt hem als spreker of dagvoorzitter boeken voor uw congres, event of bijeenkomst. Uw gasten zullen de kennis en politieke passie van Felix als spreker waarderen.

Contact leggen met Felix Rottenberg

Wilt u oud-politicus en programmamaker Felix Rottenberg inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter voor één van uw events? Neem contact op met Sprekersbureau voor zijn beschikbaarheid en mogelijkheden. Wij kunnen u uitgebreid informeren en deze spreker desgewenst direct voor u boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Felix Rottenberg boeken

Voor prijzen het inhuren van Felix Rottenberg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Felix Rottenberg, sprekersburo Felix Rottenberg, boekingen Felix Rottenberg, boekingskantoor Felix Rottenberg, prijs Felix Rottenberg, Felix Rottenberg boeken, Felix Rottenberg huren, Felix Rottenberg inhuren, Felix Rottenberg kosten