036 848 11 21

Fatima Moreira de Melo boeken

Voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo won in haar sport alles wat er maar te winnen valt en is daarnaast ook nog eens meester in de rechten. Verder is zij regelmatig te zien op televisie. Ook is Fatima Moreira de Melo te boeken als spreker of dagvoorzitter. Tijdens haar lezingen heeft zij het over doorzettingsvermogen, teambuilding en het bereiken van de top.

Hockey
Moreira de Melo begon met hockey bij Tempo ’34 uit Rotterdam en via Victoria kwam zij in de jaren negentig terecht bij topclub HGC, waar zij zeven seizoenen speelde. In 2001 vertrok zij vervolgens naar HC Rotterdam, waar zij uiteindelijk haar carrière afsloot.

Sinds 1997 maakte zij tevens deel uit van het Nederlands elftal en met haar uitstraling, goede spel, vele doelpunten en fanatisme groeide zij al snel uit tot een van de bekendste spelers van het team. Met Oranje won Moreira Melo vele grote prijzen. Zo werd zij meerdere malen Europees kampioen, wereldkampioen en won zij brons, zilver en goud op drie achtereenvolgende Olympische Spelen.

Dat Moreira de Melo  op vele vlakke erg ambitieus is, blijkt wel uit het feit dat zij in 2006 is afgestudeerd als meester in de rechten. Daarnaast presenteerde zij diverse programma’s op televisie en was zij het gezicht van de Rabobank, waarvoor zij in tal van commercials verscheen.

Nadat Moreira de Melo haar glansrijke hockeycarrière in 2009 afsloot, verdween zij niet uit de schijnwerpers. Ze speelde onder andere drie maanden lang een gastrol in de soapserie Onderweg naar Morgen en ook ontwierp zij kleding voor haar sponsors Le Coq Sportif en ZINZI.

Pokeren
Bovendien heeft zij met pokeren een nieuwe uitdaging gevonden. Als onderdeel van Team PokerStars neemt zij deel aan toernooien over de hele wereld. Daarnaast deed Moreira de Melo in 2012 mee aan het populaire programma Expeditie Robinson, waarin zij Nederland nogmaals liet zien een echte winnaar te zijn.

Wilt u Fatima Moreira de Melo boeken als spreker? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Fatima Moreira de Melo boeken

Voor prijzen het inhuren van Fatima Moreira de Melo kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Fatima Moreira de Melo, sprekersburo Fatima Moreira de Melo, boekingen Fatima Moreira de Melo, boekingskantoor Fatima Moreira de Melo, prijs Fatima Moreira de Melo, Fatima Moreira de Melo boeken, Fatima Moreira de Melo huren, Fatima Moreira de Melo inhuren, Fatima Moreira de Melo kosten