036 848 11 21

Fakespeech boeken

Wie op zoek is naar een fakespeech is bij Maarten Willemse aan het juiste adres. De komiek verzorgt op maat geschreven fakespeeches, waarmee hij zelfs de leden van het Koninklijk huis en de premier aan het lachen kreeg. Daarnaast treedt hij regelmatig op voor bedrijven en instellingen. U kunt Maarten Willemse inhuren bij Sprekersbureau.com.

Taalgebruik
Willemse zorgt er altijd voor dat zijn lezingen passen bij zijn opdrachtgever en het betreffende publiek. Daarbij zorgt hij niet alleen voor het juiste thema, maar ook let hij op facetten als taalgebruik, stijl, omgangsvormen en de manier van presenteren.

Zo zal Willemse als hij optreedt voor een universiteit, een fictieve professor spelen. Deze prof. Willemse wordt aangekondigd als een man met baanbrekende ideeën en een indrukwekkend cv, terwijl ondertussen niemand in de zaal weet wie hij is.

Hilarisch
Vanaf dat moment ontvouwt zich een hilarisch betoog, waarbij Willemse niet vergeet contact te zoeken met de toehoorders en hen van begin tot eind weet te boeien.

De fakespeech die Maarten Willemse verzint kan worden ingezet als opening, intermezzo of ter afsluiting van seminars en andere bijeenkomsten. Heeft u interesse in een fakespeech van Maarten Willemse? Neem voor meer informatie, contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Fakespeech boeken

Voor prijzen het inhuren van Fakespeech kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Fakespeech, sprekersburo Fakespeech, boekingen Fakespeech, boekingskantoor Fakespeech, prijs Fakespeech, Fakespeech boeken, Fakespeech huren, Fakespeech inhuren, Fakespeech kosten