036 848 11 21

Fakespeech Maarten Willemse boeken

Met zijn hilarische fakespeeches trad Maarten Willemse zelfs op voor het Koninklijk Huis en de premier. Door zijn maatwerk is hij voor tal van opdrachtgevers, variërend van zorginstellingen tot consultants, interessant om te boeken als spreker.

Opdrachtgever
Willemse schrijft unieke fakespeeches die passen bij de doelgroep van de opdrachtgever en het thema dat de opdrachtgever heeft uitgekozen. Niet alleen het onderwerp houdt verband met de opdrachtgever, Willemse zorgt er voor dat alle facetten, van taalgebruik, tot omgangsvormen en stijl van presenteren bij het thema passen.

Als hij bijvoorbeeld een speech schrijft voor een universiteit, dan speelt hij een fictieve prof. Willemse, die wordt aangekondigd als een man met een enorme staat van dienst en een baanbrekende visie. Uiteraard kent niemand de professor waarop de toeschouwers in de zaal al zenuwachtig worden.

De speech ontwikkelt zich vanaf dat moment tot een hilarisch betoog, waarin Willemse contact zoekt met het publiek en de toeschouwers van begin tot eind weet te boeien.

Bijeenkomsten
De fakespeech die Maarten Willemse samenstelt kan worden gebruikt als opening, intermezzo of afsluiting van seminars en andere bijeenkomsten. Of het nu om  een zaal van 10 of 2000 mensen gaat: Willemse weet alle luisteraars gegarandeerd te vermaken.

Heeft u interesse in een fakespeech van Maarten Willemse? Neem voor meer informatie, een uitgebreide beschrijving of videomateriaal van eerdere optredens contact op met Sprekersbureau.com. Overigens is Willemse ook beschikbaar voor een speech in het Engels.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Fakespeech Maarten Willemse boeken

Voor prijzen het inhuren van Fakespeech Maarten Willemse kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Fakespeech Maarten Willemse, sprekersburo Fakespeech Maarten Willemse, boekingen Fakespeech Maarten Willemse, boekingskantoor Fakespeech Maarten Willemse, prijs Fakespeech Maarten Willemse, Fakespeech Maarten Willemse boeken, Fakespeech Maarten Willemse huren, Fakespeech Maarten Willemse inhuren, Fakespeech Maarten Willemse kosten