036 848 11 21

Fajah Lourens boeken

Fajah Lourens, bekend van onder andere Goede tijden, slechte tijden, is een ondernemende actrice die te boeken is als spreker en presentator. Daarnaast is zij ook beschikbaar als dj.

Goede tijden, slechte tijden
Lourens werd al op jonge leeftijd moeder, maar wist met haar doorzettingsvermogen en ijzeren wil desondanks haar droom om actrice te worden te verwezenlijken. In 2002 kreeg Lourens de rol de rol van Yasmine Fuentes in Goede tijden, slechte tijden en brak zij door bij het grote publiek.

Vervolgens was zij te zien in televisieseries als Costa!, Kees & Co en Shouf Shouf – de serie. Ook was zij betrokken bij verschillende commercials en reclamecampagnes.

Lourens heeft gedurende haar loopbaan diverse opleidingen en trainingen gevolgd en is bovendien actief als ondernemer. Zo heeft zij een hotel geopend in Amsterdam, dat zij enkele jaren later, na een grondige renovatie wist te verkopen. Vervolgens begon zij haar eigen outlet-kinderkledingzaak Petit Lou.

DJ
Sinds 2007, toen zij meewerkte aan het tv-programma Veronica’s Poker, is zij tevens een fervent pokerspeler en doet zij mee aan grote pokertoernooien. Daarnaast is zij actief als dj en producer en is zij inmiddels druk bezig met haar debuutalbum.

Fajah Lourens heeft de nodige ervaring als actrice en presentatrice en daarnaast een schat aan levenservaring. Zodoende is zij in staat tot het geven van boeiende lezingen en is zij een graag geziene presentatrice voor evenementen. Wilt u Fajah Lourens boeken als spreker, dj of presentatrice? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Fajah Lourens boeken

Voor prijzen het inhuren van Fajah Lourens kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Fajah Lourens, sprekersburo Fajah Lourens, boekingen Fajah Lourens, boekingskantoor Fajah Lourens, prijs Fajah Lourens, Fajah Lourens boeken, Fajah Lourens huren, Fajah Lourens inhuren, Fajah Lourens kosten