036 848 11 21

Ewout Genemans boeken

Presentator, zanger en acteur Ewout Genemans is vooral bekend door zijn rol in de populaire televisieserie ZOOP en als presentator van Willem Wever. U kunt Ewout Genemans boeken als spreker of dagvoorzitter.

ZOOP
Genemans volgde een opleiding aan Toneelschool Rabarber en bemachtigde hierna een rol in de populaire jeugdserie ZOOP. Ook speelde hij in de bioscoopfilms ZOOP in Afrika, ZOOP in India en ZOOP in Zuid-Amerika.

Vervolgens ging de acteur voor castingbureau Kemna Casting werken en ging hij zich meer op het presenteren richten. Genemans werd de presentator van het programma Willem Wever.  Ook werd hij de vaste vervanger van Pepijn Gunneweg in de BZT-Show. In 2008 presenteerde hij vervolgens het televisieprogramma Sudokids.

Presentator
Later was hij te zien in De Museumbende en in 2010 was hij presentator van Wie wordt Kruimeltje?. Ook had hij een gastrol in de serie S!ngle. Sinds 2011 is hij presentator bij de AVRO, waar hij onder andere te zien is in Onder Wibi’s Vleugels en het Junior Eurovisiesongfestival.

Ook werkt Genemans als stemacteur. Zo was hij te horen in de animatiefilm Ratatouille en was hij te horen in diverse reclames. Ook produceert Genemans televisieprogramma’s.

 

Wilt u Ewout Genemans boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ewout Genemans boeken

Voor prijzen het inhuren van Ewout Genemans kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ewout Genemans, sprekersburo Ewout Genemans, boekingen Ewout Genemans, boekingskantoor Ewout Genemans, prijs Ewout Genemans, Ewout Genemans boeken, Ewout Genemans huren, Ewout Genemans inhuren, Ewout Genemans kosten