036 848 11 21

Everon Jackson Hooi boeken

Everon Jackson Hooi is een acteur die onder andere bekend is van series als Goede tijden, slechte tijden. Bij Sprekersbureau.com kunt u Everon Jackson Hooi inhuren als presentator.

Grafisch Lyceum
Jackson Hooi werd geboren op Curaçao, maar verhuisde op achtjarige leeftijd naar Dordrecht. Hier ging hij naar de mavo en vervolgens ging hij audiovisueel vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam studeren.

Al tijdens deze opleiding stortte hij zich op het acteren. Zijn eerste grote rol was in het televisiedrama De Erfenis, waarvoor hij naar zijn geboorte-eiland mocht afreizen. In De Erfenis vertolkte Jackson Hooi de rol van Ciro Pietersoon.

Bing
Hierna bemachtigde hij de rol van Bing Mauricius in de populaire soapserie Goede tijden, slechte tijden. In 2006 maakte hij vervolgens zijn debuut in een bioscoopfilm, met een rol in Doodeind.

Jackson Hooi ontwikkelt bovendien televisieformats en is ook actief met het produceren en regisseren van muziekvideo’s en reclamespotjes. Verder zet hij zich als ambassadeur in voor diverse goede doelen, waaronder de Stichting Internationale Kinderhulp Nederland. Ook is hij te boeken als presentator. Wilt u Everon Jackson Hooi inhuren? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Everon Jackson Hooi boeken

Voor prijzen het inhuren van Everon Jackson Hooi kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Everon Jackson Hooi, sprekersburo Everon Jackson Hooi, boekingen Everon Jackson Hooi, boekingskantoor Everon Jackson Hooi, prijs Everon Jackson Hooi, Everon Jackson Hooi boeken, Everon Jackson Hooi huren, Everon Jackson Hooi inhuren, Everon Jackson Hooi kosten