036 848 11 21

Evelyn Struik boeken

Evelyn Struik inhuren of boeken

Om zeker te zijn van een evenement dat op rolletjes verloopt, is het verstandig een ervaren spreker of presentator te boeken. Iemand die naadloos binnen dit plaatje past, is Evelyn Struik. De gelouterde televisiepresentatrice weet als geen ander hoe ze bijeenkomsten in goede banen moet leiden en wordt regelmatig ingehuurd door professionele bedrijven en organisaties.

Model Evelyn Struik boeken als dagvoorzitter of spreker

Zoals bij zoveel andere succesvolle presentatrices, vormt een modellencarrière voor Evelyn Struik de opstap naar televisiewerk. Als model woont ze in steden zoals Parijs en Milaan en reist ze voor haar opdrachtgevers de hele wereld over. Een spannend leven, dat haar onder andere maakt tot de enthousiaste en inspirerende persoonlijkheid die ze tegenwoordig is.

Tijdens haar modellencarrière komt ze voor het eerst in aanraking met televisiewerk via reclamespots voor grote merken. Zo is ze onder meer te bewonderen in commercials van Amstel, Nivea en Coca Cola. Dat bevalt dermate goed, dat ze zonder meer openstaat voor werkzaamheden als presentator op televisie.

Het duurt niet lang voordat het zover is; in 2005 gaat ze aan de slag als presentator voor Sixpack en niet veel later volgt Yorin Entertainment, dat ze samen met Henkjan Smits presenteert. Dan komt haar televisiecarrière echt van de grond. Ze presenteert succesformules op RTL zoals RTL Tuinmagazine, House Vision en Wie is de Chef?

Televisiepersoonlijkheid Evelyn Struik inhuren als presentator

Haar talenten als begaafd spreker voor de camera blijven niet onopgemerkt en ze ontwikkelt zich tot een graag geziene presentatrice op de Nederlandse televisie. Bedrijven willen haar daarnaast steeds vaker boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter. Ze ontvangt veel lovende commentaren op haar stijl van presenteren en weet ook volle zalen moeiteloos en vakkundig naar haar hand te zetten.

Intussen volgen meer succesvolle programma’s op televisie. Zo is ze onder meer presentator van Ik kom bij je eten en Nederland Vertrekt. Veel lof oogst zij ook met de presentatie van House Vision, waarbij zij kijkers samen met Tim Immers op een aansprekende manier een kijkje biedt in de internationale woningmarkt.

Het inhuren van Evelyn Struik als presentator, spreker of dagvoorzitter is bijna een garantie voor een succesvol evenement en is dankzij haar ruime ervaring zeer veelzijdig inzetbaar. Of ze nu een zakelijk congres of een awarduitreiking moet presenteren; ze hanteert exact de juiste toon voor de aanwezige doelgroep.

Contact leggen met Evelyn Struik

Wilt u een ervaren presentator, spreker of dagvoorzitter boeken voor uw bijeenkomst of zakelijke evenement? Dan is het inhuren van de gerenommeerde presentatrice Evelyn Struik een keuze die u zeker zal bevallen. Neem voor informatie over de voorwaarden contact op met Sprekersbureau.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Evelyn Struik boeken

Voor prijzen het inhuren van Evelyn Struik kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Evelyn Struik, sprekersburo Evelyn Struik, boekingen Evelyn Struik, boekingskantoor Evelyn Struik, prijs Evelyn Struik, Evelyn Struik boeken, Evelyn Struik huren, Evelyn Struik inhuren, Evelyn Struik kosten