036 848 11 21

Esther Vergeer boeken

Rolstoeltennisster Esther Vergeer is met zeven keer Paralympisch goud een van de meest succesvolle Nederlandse sporters aller tijden. Maar liefst vijf maal werd zij verkozen tot gehandicapte sporter van het jaar. Na haar actieve carrière pakte ze bovendien een studie International Sports Management op. Ook kunt u Esther Vergeer boeken als spreker en haar inhuren voor rolstoeltennisclinics. In haar lezingen vertelt zij op een open en eerlijke manier over haar leven als gehandicapte sportster. Motivatie, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn belangrijke thema’s die tijdens haar presentaties voorbijkomen.

Hersenbloeding
Op jonge leeftijd kreeg Vergeer een hersenbloeding, veroorzaakt door een bloedvatafwijking. Na een risicovolle operatie hield Vergeer een dwarslaesie over en als revalidatie ging zij veel aan sport doen. Ze werd erg bekwaam in rolstoelbasketbal en rolstoeltennis. Omdat de twee disciplines op den duur niet meer te combineren waren besloot zij zich te richten op tennis.

Enkele jaren later deed zij, nadat ze eerder al de US Open had gewonnen, voor het eerst mee aan de Paralympische Spelen. Zonder een set te verliezen won ze goud in Sydney en ook in 2004, 2008 en 2012 werd zij Paralympische kampioen. Bovendien won zij in Sydney, Athene en Londen goud bij het dubbelspel.

Boek
In 2013 maakte Vergeer bekend dat zij zou stoppen met tennissen en zich zou richten op haar studie. Bovendien kwam dat jaar haar eerste boek Esther Vergeer – kracht & kwetsbaarheid uit.

Ook heeft zij zich ontwikkeld op het gebied van communicatie en presentatie en geeft zij regelmatig lezingen. Ze wil ervoor zorgen dat mensen met een beperking wereldwijd vanzelfsprekend onderdeel worden van de maatschappij.

Als spreker vertelt Vergeer op inspirerende wijze over de tegenslagen in haar leven en de daaropvolgende succesvolle sportcarrière. Wilt u Esther Vergeer boeken als spreker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Esther Vergeer boeken

Voor prijzen het inhuren van Esther Vergeer kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Esther Vergeer, sprekersburo Esther Vergeer, boekingen Esther Vergeer, boekingskantoor Esther Vergeer, prijs Esther Vergeer, Esther Vergeer boeken, Esther Vergeer huren, Esther Vergeer inhuren, Esther Vergeer kosten