036 848 11 21

Esther van Maanen boeken

In zowel binnen- als buitenland is Esther van Maanen een veelgeprezen hair- en make-upartist. U kunt Esther van Maanen boeken als spreker. In haar lezingen heeft zij het over mode en styling.

Styliste
Esther van Maanen is een van de meest beroemde stylisten van Nederland. Regelmatig komt haar werk voorbij in Nederlandse en buitenlandse modebladen als RED, Cosmopolitan, Elegance, Avant Garde en Vision. Ook werkt zij samen met beroemde merken als Louis Vuitton, Mart Visser, SuperTrash en aan commercials van grote bedrijven en videoclips van beroemde artiesten.

Haar inspiratie haalt Van Maanen voor een groot deel uit de internationale modeweken in Milaan, Parijs en Berlijn. Zo werkt zij, in het team van Luigi Murenu, tijdens deze evenementen backstage voor wereldberoemde couturiers als Viktor & Rolf, Gucci, YSL en Valentino. Bovendien is zij tijdens de Berlin International Fashion Week de ‘chef de cabine’ van het haarteam van Calvin Klein.

In het verleden was Van Maanen bovendien colour coach voor The Bodyshop. Gedurende deze periode gaf zij in Nederland, België en Luxemburg trainingen in ‘looks & techniques’ met betrekking tot make-up. Verder was zij tussen 2005 en 2010 werkzaam bij B Academy, waar zij cursussen en masterclasses gaf.

Televisie
Voor televisiekijkend Nederland is zij echter vooral bekend als de coach in het tv-programma 10 jaar jonger in 10 dagen. Hierin keek zij kritisch naar de huid en het haar van de deelnemers en gaf hen de nodige handige tips.

Wilt u Esther van Maanen boeken als spreker of dagvoorzitter? Zij kan alles vertellen over make-up, mode en styling. Neem voor meer informatie of boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Esther van Maanen boeken

Voor prijzen het inhuren van Esther van Maanen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Esther van Maanen, sprekersburo Esther van Maanen, boekingen Esther van Maanen, boekingskantoor Esther van Maanen, prijs Esther van Maanen, Esther van Maanen boeken, Esther van Maanen huren, Esther van Maanen inhuren, Esther van Maanen kosten