036 848 11 21

Esther Schouten boeken

Esther Schouten is een Nederlandse bokser die wereldkampioen werd in het super bantamgewicht. Behalve de vele gevechten in de ring moest zij bovendien de strijd aangaan met lymfeklierkanker. Een jaar na de schokkende diagnose stond zij echter alweer in de ring en werd zij mede door haar pure wilskracht en doorzettingsvermogen in 2009 opnieuw wereldkampioen. U kunt Esther Schouten bij Sprekersbureau.com boeken als spreker. In haar lezingen spreekt zij vol overgave over haar strijd tegen kanker, motivatie en doorzettingsvermogen.

Boksen
Schouten startte in 1994 met kickboksen en besloot bij een gebrek aan kwalitatieve tegenstanders in 1996 ook te beginnen met boksen. Vijf jaar later werd zij in deze discipline Europees Kampioen en een jaar daarna veroverde zij de wereldtitel. Drie jaar op rij wist zij deze titel te prolongeren.

In 2007 kreeg zij echter te horen dat zij leed aan lymfeklierkanker. Een jaar lang vocht zij tegen de ziekte en vervolgens stond zij alweer in de ring. Op knappe wijze wist zij wederom de wereldtitel te veroveren en deze in 2010 te behouden.

Televisie
Daarnaast was Schouten ook in televisieprogramma’s als Sta op tegen Kanker, Expeditie Robinson en Stinkend Beroemd en Dakloos te bewonderen.

Wilt u Esther Schouten boeken als spreker? In haar lezingen deelt zij haar levenservaringen met haar publiek. Ook is zij beschikbaar voor clinics. Neem voor meer informatie over Esther Schouten contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Esther Schouten boeken

Voor prijzen het inhuren van Esther Schouten kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Esther Schouten, sprekersburo Esther Schouten, boekingen Esther Schouten, boekingskantoor Esther Schouten, prijs Esther Schouten, Esther Schouten boeken, Esther Schouten huren, Esther Schouten inhuren, Esther Schouten kosten