036 848 11 21

Estelle Cruijff boeken

Estelle Cruijff staat bekend als glamourvrouw die van shoppen houdt, maar zij heeft veel meer te bieden. Het nichtje van Johan Cruijff is onder andere presentatrice en actrice. U kunt Estelle Cruijff bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Glamour
Als nichtje van Nederlands beste voetballer aller tijden groeide Estelle Cruijff op tussen sportliefhebbers en mede daardoor leerde zij vele mensen in de sportwereld kennen. Tussen 2000 en 2012 was Cruijff getrouwd met voormalig topvoetballer en voetbaltrainer Ruud Gullig. Hierdoor kwam zij nog meer in de schijnwerpers te staan en groeide zij uit tot een van de bekendste vrouwen van Nederland.

Cruijff timmerde de afgelopen jaren vooral aan de weg op de televisie. Zo was zij te zien als presentatrice van verschillende televisieprogramma’s. Daarnaast was zij te zien in bioscoopfilms als Ellis in Glamourland en Vet Hard.

Glossy
Ook verzorgt zij voor het glossy magazine Beau Monde interviews met bijzondere personen. Zo maakte zij reportages met Robbie Williams, Leco van Zadelhoff, Marco Borsato en Badr Hari.

Bedrijven die een kundig spreker, presentator of dagvoorzitter willen inhuren en hun organisatie bovendien een ‘touch of glamour’ willen geven, kunnen Estelle Cruijff inhuren. Wilt u Estelle Cruijff boeken voor een bijeenkomst? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Estelle Cruijff boeken

Voor prijzen het inhuren van Estelle Cruijff kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Estelle Cruijff, sprekersburo Estelle Cruijff, boekingen Estelle Cruijff, boekingskantoor Estelle Cruijff, prijs Estelle Cruijff, Estelle Cruijff boeken, Estelle Cruijff huren, Estelle Cruijff inhuren, Estelle Cruijff kosten