036 848 11 21

Estée Strooker boeken

Estée Strooker inhuren of boeken

Van deelnemer aan MasterChef tot gerespecteerd televisiekok; het is het aansprekende carrièreverloop van Estée Strooker. De bekende televisiepersoonlijkheid heeft inmiddels haar eigen restaurant, bracht diverse boeken uit en wordt door veel bedrijven ingehuurd als spreker of presentator van kookgerelateerde evenementen en trainingen.

MasterChef winnares Estée Strooker boeken als spreker

Estée Strooker ontwikkelt al op jonge leeftijd een passie voor de keuken en trekt in 2008 de stoute schoenen aan: ze loopt een maand stage bij de bekende kok Roger van Damme. Dat smaakt naar meer! Ze trekt naar Frankrijk voor een culinaire opleiding aan de wereldwijd vermaarde École Supérieure de Cuisine Française. Het vormt een rijke ervaring waar zij bij haar huidige werkzaamheden als spreker nog altijd bevlogen over kan vertellen.

Een volgende stap zet zij in 2010, als ze deelneemt aan het eerste seizoen van het nu zo succesvolle televisieprogramma MasterChef Nederland. Ze schopt het op indrukwekkende wijze tot de finale en weet deze ondanks haar jeugdige leeftijd te winnen. Haar faam in het land stijgt en steeds meer organisaties willen haar inhuren als presentator of als spreker voor een lezing.

Televisiekok Estée Strooker inhuren als presentator

De winst van MasterChef Nederland en de goede indruk die zij daar maakt openen veel nieuwe deuren. Niet lang na afloop van het televisieprogramma opent Estée Strooker haar eigen restaurant in Arnhem: ’t Amusement. Inmiddels heeft zij daar ook saladebar Slaatje-Bla opgericht. Naast bekend kok, is ze nu ook een succesvol ondernemer. Een interessant aspect voor bedrijven die haar willen inhuren als spreker voor een lezing.

Het blijft het culinaire talent voor de wind gaan en in 2012 wordt ze door SpecialBite uitverkoren tot een van de zeven horecahelden. Gepassioneerd als altijd, doet ze bovendien regelmatig mee met kookwedstrijden en wint ze diverse publieksprijzen. De mediawereld lonkt en een lang gekoesterde wens gaat in vervulling: ze wordt presentator op televisie.

In 2013 presenteert ze diverse televisieprogramma’s op kookzender 24Kitchen. Inmiddels beschikt ze hierdoor over jarenlange ervaring als presentator en veel bedrijven boeken haar voor workshops, trainingen en culinaire evenementen. In 2016 brengt ze haar eerste boek Vlees noch vis uit en het valt niet uit te sluiten dat meer boeken gaan volgen.

Contact leggen met spreker Estée Strooker

Wilt u de bekende televisiekok Estée Strooker inhuren als presentator van een kookworkshop of wilt u deze winnares van MasterChef boeken als spreker voor een lezing? De mogelijkheden zijn via Sprekersbureau eindeloos. Neem direct contact met ons op om uw boeking te bespreken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Estée Strooker boeken

Voor prijzen het inhuren van Estée Strooker kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Estée Strooker, sprekersburo Estée Strooker, boekingen Estée Strooker, boekingskantoor Estée Strooker, prijs Estée Strooker, Estée Strooker boeken, Estée Strooker huren, Estée Strooker inhuren, Estée Strooker kosten