036 848 11 21

Erland Galjaard boeken

Erland Galjaard inhuren of boeken

De machtigste mediaman van Nederland word je niet zomaar. Erland Galjaard werd het door ijzersterke programmaformules te ontwikkelen en diverse zenders naar de top van het Nederlandse televisielandschap te brengen. De geheimen achter zijn succes deelt hij graag als spreker tijdens een masterclass, congres of ander evenement.

Rijke carrière in televisiewereld

De lange carrière van Erland Galjaard kent een grote variatie. Na zijn studietijd werkt hij mee aan verschillende programma’s en doet hij veel ervaring op in de televisiebranche. Een omzwerving langs verschillende omroepen brengt hem in 1997 bij RTL. Het blijkt een schot in de roos, want dit is de omroep waar hij in de decennia erna grote successen zal vieren.

Na functies in de eindredactie bij RTL Nieuws en als leidinggevende op de sportafdeling wordt hij in 1999 programmadirecteur bij RTL 5. Zijn succes leidt enkele jaren later tot een korte overstap naar Yorin. In 2005 keert hij terug bij zijn grote liefde RTL en maakt hij van RTL 5 direct de snelst groeiende televisiezender van het land.

Televisiestrateeg Erland Galjaard boeken als spreker

In 2007 heeft RTL 4 het moeilijk en dus wordt Erland Galjaard aangesteld om het tij te keren. Dat lukt hem, want met kijkcijferkanonnen als Ik hou van Holland, The Voice of Holland, Divorce, RTL Late Night en RTL Boulevard (met het recent gewijzigde format) herovert de zender in razend tempo het eerder aan de concurrentie verloren terrein.

Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer bedrijven de succesvolle directeur willen inhuren als spreker voor een lezing. Bevlogen vertelt hij over de pijlers onder zijn bewezen effectieve strategieën en ontvouwt hij hoe een merk op crossmediale wijze naar grote hoogte is te tillen. Erland Galjaard boeken voor een lezing of masterclass is dan ook een garantie voor een ijzersterke inhoud.

Succesvolle mediaman Erland Galjaard inhuren voor een lezing

In 2011 wordt hij programmadirecteur van RTL Nederland en stuurt hij in die hoedanigheid alle televisiezenders van de omroep aan. Niet zonder succes, want in een tijdsbestek van zeven jaar wint RTL maar liefst vijf Televizier-Ringen met formules als Voetbal Inside, De TV Kantine, Gooische Vrouwen en Syndroom.

Zijn unieke visie op het ontwikkelen van televisieconcepten is de reden dat zoveel organisaties hem boeken als spreker voor een lezing. Het is een visie die bovendien wordt erkend en beloond, want Broadcast Magazine verkiest hem in 2010 tot Omroepman van het jaar en in 2015 en 2016 wordt hij uitgeroepen tot machtigste mediaman van Nederland.

Een lezing van Erland Galjaard is niet alleen inhoudelijk sterk, maar ook doorspekt van humor en snedige anekdotes. Al eerder liet hij als spreker in The Roast of Gordon zien hoe hij zijn publiek onbedaarlijk aan het lachen kan maken. En in de RTL-Z Masterclass op Nyenrode geeft hij blijk van een groot talent om ingewikkelde materie te vertalen naar toegankelijke informatie.

Contact leggen met spreker Erland Galjaard

Wilt u meer weten over de geheimen van de televisiewereld en het succesvol opbouwen van grote merken? Dan kunt u de gerenommeerde mediaman Erland Galjaard inhuren als spreker voor uw masterclass, seminar of zakelijke bijeenkomst. Meer informatie over het boeken en de bijbehorende voorwaarden vraagt u aan via Sprekersbureau.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Erland Galjaard boeken

Voor prijzen het inhuren van Erland Galjaard kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Erland Galjaard, sprekersburo Erland Galjaard, boekingen Erland Galjaard, boekingskantoor Erland Galjaard, prijs Erland Galjaard, Erland Galjaard boeken, Erland Galjaard huren, Erland Galjaard inhuren, Erland Galjaard kosten