036 848 11 21

Erik van der Hoff boeken

Zanger, presentator en producent Erik van der Hoff werd ooit bekend met de hit I Save the Day. Tegenwoordig is hij vooral te zien in als presentator in televisieprogramma’s. Erik van der Hoff is beschikbaar als spreker en presentator.

Zanger
Tussen 1984 en 1987 had Van der Hoff met de band Roberto Jacketti & the Scooters een aantal hits. Vooral het nummer I Save the Day was een enorm succes.

Vervolgens begon Van der Hoff met het produceren en presenteren van televisieprogramma’s. Dit deed hij onder andere voor de NCRV, AT5 en IDTV. Bij Net5 presenteerde hij onder andere Het Blok, SamenWonen, Stijlloos, Sabotage en Ben je slimmer dan je kind?. Op SBS6 was hij als presentator te zien in het programma De Schat van Oranje. Bovendien is Van der Hoff een tijdje presentator bij kinderzender Nickelodeon geweest.

Productie
Van der Hoff is daarnaast medeoprichter van het bedrijf King Baboon, dat zich richt op het ontwikkelen van animaties en verhalen voor televisie en internet. Sinds 2004 is hij samen met Dan Blazer bovendien eigenaar van het bedrijf Blazhoffski, dat succesvolle televisieprogramma’s als Hello, Goodbye en Slag om Pampus produceert.

Wilt u Erik van der Hoff inhuren als presentator? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Erik van der Hoff boeken

Voor prijzen het inhuren van Erik van der Hoff kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Erik van der Hoff, sprekersburo Erik van der Hoff, boekingen Erik van der Hoff, boekingskantoor Erik van der Hoff, prijs Erik van der Hoff, Erik van der Hoff boeken, Erik van der Hoff huren, Erik van der Hoff inhuren, Erik van der Hoff kosten