036 848 11 21

Erik Peekel boeken

‘Superbrainstormer’ Erik Peekel weet met een mix van serieuze commentaren en slimme kwinkslagen constant zijn publiek te prikkelen. Erik Peekel is een ervaren presentator, spreker en dagvoorzitter die zijn publiek betrekt bij de onderwerpen.

Entertainen
Peekel ontdekte al op jonge leeftijd dat hij een passie heeft voor entertainen. Daarom ging hij na het gymnasium een jaar de wereld rond met een internationaal musicalgezelschap.

Vervolgens studeerde hij bedrijfskunde in Rotterdam en richtte hierna zijn eigen bedrijf Aaaha! The Art Factory® BV op. Met deze organisatie voor ‘theatraal management’ levert hij talentvolle acteurs, cabaretiers en filmmakers voor evenementen, communicatie- en marketingacties.

Humor
Als dagvoorzitter weet Peekel als geen ander hoe hij zijn publiek in beweging kan krijgen. Daarbij gebruikt hij steevast zijn scherpe humor. Ook durft hij vragen te stellen, waarop iedereen het antwoord wil weten, maar die niemand wil stellen. Ook maakt hij tijdens zijn presentaties en lezingen foto’s, die hij als basis voor een humorvolle samenvatting gebruikt.

Wilt u Erik Peekel boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Erik Peekel boeken

Voor prijzen het inhuren van Erik Peekel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Erik Peekel, sprekersburo Erik Peekel, boekingen Erik Peekel, boekingskantoor Erik Peekel, prijs Erik Peekel, Erik Peekel boeken, Erik Peekel huren, Erik Peekel inhuren, Erik Peekel kosten