036 848 11 21

Erik Hulzebosch boeken

Marathonschaatser Erik Hulzebosch groeide met zijn deelnames aan de Elfstedentocht uit tot een ware publiekslieveling en scoorde zelfs enkele hits als zanger. Wilt u Erik Hulzebosch boeken als spreker of dagvoorzitter? Op bevlogen wijze vertelt hij over de schaatssport.

Elfstedentocht
Hulzebosch deed in 1985 voor het eerst mee aan de Elfstedentocht en raakte direct besmet met het schaatsvirus. Hij ging zich serieus bezighouden met het rijden van wedstrijden op natuurijs en door keiharde training wist hij uit te groeien tot een ware topper. Hij behaalde diverse goede resultaten en in 1997 werd hij zelfs getipt als winnaar van de Elfstedentocht. Hij werd in de eindsprint echter afgetroefd door zijn rivaal Henk Angenent.

Met zijn vrolijke persoonlijkheid was hij inmiddels uitgegroeid tot publiekslieveling en nog hetzelfde jaar scoorde hij een carnavalshit. Gedurende zijn loopbaan was hij vervolgens regelmatig te bewonderen op radio en televisie.

So You Wanna Be A Popstar?
Als Hulzebosch ergens voor gaat, doet hij dat met overgave en plezier. Dat was ook te zien in 2007, toen hij meedeed aan het programma So You Wanna Be A Popstar, waarin hij met vertolkingen van De Clown en We Will Rock You de harten van de toeschouwers wist te veroveren. Hulzebosch won de zangwedstrijd en bestormde, met een platencontract op zak, de hitlijsten.

Hulzebosch wordt regelmatig geboekt als spreker. Met zijn vechtersmentaliteit, gevoel voor humor en enthousiasme weet hij zijn publiek te raken.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Erik Hulzebosch boeken

Voor prijzen het inhuren van Erik Hulzebosch kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Erik Hulzebosch, sprekersburo Erik Hulzebosch, boekingen Erik Hulzebosch, boekingskantoor Erik Hulzebosch, prijs Erik Hulzebosch, Erik Hulzebosch boeken, Erik Hulzebosch huren, Erik Hulzebosch inhuren, Erik Hulzebosch kosten