036 848 11 21

Erica de Winter boeken

De missie van Erica de Winter is het doorbreken van de taboes die er liggen op seksualiteit. Zelf is zij werkzaam in een erotiekwinkel en is zij getrouwd met een transgenderman. In haar opzienbarende boek Genderlegs heeft zij het verhaal van haar huwelijk uitgewerkt. Daarnaast is zij actief als spreker en dagvoorzitter. Op informele en interactieve wijze weet zij tijdens haar lezingen onderwerpen die met seksualiteit te maken hebben, bespreekbaar te maken.

Transgenders
De Winter werd bekend met haar boek Genderlegs, waarin zij vertelt over haar huwelijk met een transman en haar werk in een erotiekwinkel. Met het spraakmakende levensverhaal vertelt zij over een ‘hij’ die in het lichaam van een ‘zij’ geboren was. Met het boek wil De Winter helpen het taboe rond transgenders te doorbreken. Zij vertelt in het boek dat transgenders normale mensen, zijn met een normaal (seks)leven.

Daarnaast is zij actief als coach en vertelt zij als spreker regelmatig over alle situaties die met seks te maken hebben, die zij zelf heeft meegemaakt. Ook verwerkt zij haar eigen ervaringen en verhalen die zij heeft gehoord op de coachlijn, in workshops.

De workshops van De Winter zijn informatief, hilarisch en humoristisch, zonder plat of ordinair te worden. De deelnemers steken veel op van de lezingen en nemen bovendien deel aan een kennisquiz. Ook komen er opzienbarende verhalen en absurde feiten voorbij in de lezingen en workshops van De Winter.

Voorlichting
De Winter is in staat om, geheel op maat, diverse onderwerpen te bespreken, maar ook om bijvoorbeeld gedegen voorlichting te geven over veilig vrijen, seksuele weerbaarheid, seksuele diversiteit en de rol van media.

Wilt u Erica de Winter boeken als spreker of dagvoorzitter en met haar lezing taboes doorbreken? Neem dan contact op met sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Erica de Winter boeken

Voor prijzen het inhuren van Erica de Winter kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Erica de Winter, sprekersburo Erica de Winter, boekingen Erica de Winter, boekingskantoor Erica de Winter, prijs Erica de Winter, Erica de Winter boeken, Erica de Winter huren, Erica de Winter inhuren, Erica de Winter kosten