036 848 11 21

Eric Bouwman boeken

Eric Bouwman werd bekend door zijn deelname aan de talentenjacht Idols. Vervolgens was hij te zien in de bekende soapserie Onderweg Naar Morgen. Ook is Bouwman regelmatig te zien als presentator op televisie en kunt u hem inhuren als spreker of presentator voor evenementen in het hele land.

Idols
Het grote publiek leerde Bouwman kennen door zijn deelname aan het tweede seizoen van Idols, waarin hij uiteindelijk bij de laatste tien zou eindigen. Door zijn deelname aan Idols bemachtigde hij een gastrol in de soap Onderweg naar Morgen. Hij zou in eerste instantie voor ruim drie maanden de rol van Tonnie de Vries spelen, maar was uiteindelijk 3,5 jaar te bewonderen in de serie.

Als acteur was Bouwman verder nog te bewonderen in een aantal korte films en theaterstukken, zoals De Flat van Jet en de musical Kruimeltje. Ook speelde hij in de thriller Dial M for Murder. Verder schitterde hij in de Haagse comedyserie Pauwen en Reigers.

Presentator
Bouwman begon met het veelbekeken programma Bestemming Nederland aan zijn eerste klus als presentator. Vervolgens presenteerde hij ook nog programma’s als het Eindexamen Journaal van de NCRV en het kinderprogramma Ben10 van Cartoon Network. Bij UPC maakte hij onder andere het programma Kanaal12, waarin hij kijkers informeert over de nieuwste films, concerten en documentaires. Al fietsend presenteert hij voor RTL4 het programma Go Cycling.

Daarnaast wordt hij ook gevraagd door bedrijven en organisaties. Zo presenteerde hij voor supermarktketen Jumbo een programma waarmee medewerkers op de hoogte worden gesteld van ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Wilt u presentator Eric Bouwman inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Eric Bouwman boeken

Voor prijzen het inhuren van Eric Bouwman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Eric Bouwman, sprekersburo Eric Bouwman, boekingen Eric Bouwman, boekingskantoor Eric Bouwman, prijs Eric Bouwman, Eric Bouwman boeken, Eric Bouwman huren, Eric Bouwman inhuren, Eric Bouwman kosten