036 848 11 21

Energizer XL boeken

Energizer XL is een show vol magie en cabaret van Robert de Vries. De show van dertig minuten is speciaal ontwikkeld om het publiek van lezingen, presentaties en zakelijke bijeenkomsten scherp te houden. Geen enkele spreker of dagvoorzitter weet haar publiek zo alert te houden als Robert de Vries doet, met zijn Energizer XL en na de voorstelling hebben alle gasten weer nieuwe energie.

Flitsende show
Energizer XL biedt dertig minuten lang een flitsende show, met een unieke combinatie van cabaret en magie. Daarbij weet De Vries met zijn energieke persoonlijkheid, scherpe improvisaties en onverklaarbare magische effecten, zijn toeschouwers versteld te doen staan. Daarnaast dient de opzwepende muziek van een live-dj als ondersteuning.

Het effect van de show is dat alle gasten na afloop van de voorstelling weer op het puntje van hun stoel zitten en dus in staat zijn om de boodschap van de volgende spreker in zich op te nemen.

Zakelijke boodschap
De Energizer XL is bovendien uitermate geschikt voor het communiceren van een zakelijke boodschap. In plaats van een saaie lezing, kan Robert de Vries zijn programma op maat maken voor de bijeenkomst en op de momenten van ontspanning op een informele manier te informeren en inspireren.

 

Wilt u Energizer XL van Robert de Vries inhuren voor uw bijeenkomst? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Energizer XL boeken

Voor prijzen het inhuren van Energizer XL kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Energizer XL, sprekersburo Energizer XL, boekingen Energizer XL, boekingskantoor Energizer XL, prijs Energizer XL, Energizer XL boeken, Energizer XL huren, Energizer XL inhuren, Energizer XL kosten