036 848 11 21

Emile Ratelband boeken

De spreuk ‘Tsjakka!’ van ondernemer en motivatiegoeroe Emile Ratelband staat bij menigeen in het geheugen gegrift. U kunt Emile Ratelband inhuren als spreker en dagvoorzitter. Met zijn positieve energie helpt hij multinationals, zzp’er, mkb’ers, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties.

Ondernemer
Ratelband was in zijn leven ondernemer in tal van verschillende branches. Zo werkte hij als broodbakker, fashion retailer, reisleider, fastfood-ondernemer, pannenkoekenbakker, vastgoedontwikkelaar, politicus en hij bakte poffertjes in de Verenigde Staten.

Toch is hij vooral bekend als trainer in het ‘ neuro-linguïstisch programmeren’ en als motivatiegoeroe. Met deze vorm van zelfhulp helpt hij mensen zodat zij beter kunnen leren, beter communiceren en niet vast blijven zitten in remmende angsten, denkbeelden of emoties. Door middel van positieve energie helpt hij mensen van hun fobieën af en liet hij sommigen zelfs over hete kolen lopen. Met zijn motivatietrainingen had Ratelband veel succes in binnen- en buitenland en groeide hij uit tot een bekende mediapersoonlijkheid.

De Vuurloper
Ratelband publiceerde diverse boeken over uiteenlopende onderwerpen. Zo schreef hij Nederland in de war, Somatology, De leer van je lijf en Hoe vind ik mijn lief?. Zijn bekendste werk is wellicht De Vuurloper uit 1995, dit boek werd een ware bestseller en vele malen herdrukt.

Wilt u Emile Ratelband boeken als spreker of dagvoorzitter? Als geen ander is hij in staat mensen van hun angsten af te helpen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Emile Ratelband boeken

Voor prijzen het inhuren van Emile Ratelband kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Emile Ratelband, sprekersburo Emile Ratelband, boekingen Emile Ratelband, boekingskantoor Emile Ratelband, prijs Emile Ratelband, Emile Ratelband boeken, Emile Ratelband huren, Emile Ratelband inhuren, Emile Ratelband kosten