036 848 11 21

Elsemieke Havenga boeken

Voormalig tophockeyster Elsemieke Havenga begon, na haar triomfen met het Nederlands elftal, een succesvolle televisiecarrière. Zo was zij als presentatrice te zien bij Studio Sport en het RTL Nieuws. U kunt Elsemieke Havenga onder andere boeken als spreker, dagvoorzitter, gespreksleider en interviewer. Ook geeft zij inhoudelijke lezingen op het gebied van communicatie.

Hockey
Havenga had een succesvolle carrière als hockeyster en won grote prijzen met Oranje. Nadat zij stopte met de topsport werd zij een van de presentatoren van Studio Sport. Bovendien was zij samen met Jack van Gelder wekelijks te bewonderen in het programma TV-Sport. Daarnaast presenteerde Havenga op Sport 7 en RTL5 een sportprogramma en een medische serie.

De journalistieke kwaliteiten van Havenga kwamen ook duidelijk naar voren in het programma De Onderste Steen Boven. Niet voor niets kreeg zij vervolgens een aanstelling als nieuwslezeres bij RTL Nieuws. Daarnaast presenteerde Havenga ook nog Editie NL.

Als schrijver publiceerde zij het boek Zij maken het verschil, waarin zij dertien bijzondere mensen interviewt.

Havenga verzorgt daarnaast media- en communicatietrainingen op maat en is beschikbaar voor boeiende lezingen. Wilt u Elsemieke Havenga boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Elsemieke Havenga boeken

Voor prijzen het inhuren van Elsemieke Havenga kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Elsemieke Havenga, sprekersburo Elsemieke Havenga, boekingen Elsemieke Havenga, boekingskantoor Elsemieke Havenga, prijs Elsemieke Havenga, Elsemieke Havenga boeken, Elsemieke Havenga huren, Elsemieke Havenga inhuren, Elsemieke Havenga kosten