036 848 11 21

Ellie Lust boeken

‘Ellie Lust is geboren in Amsterdam en als jongste in een liefdevol gezin opgegroeid in Oostzaan. Zij heeft een anderhalf jaar oudere broer en een elf minuten ouder tweelingzusje.

Van kinds af aan wilde zij het politievak in en was zij als tiener een vaste kijker van series als Hill Street Blues en Cagney & Lacey. Die droom werd werkelijkheid toen zij in 1987 haar opleiding mocht beginnen aan de Amsterdamse politieschool. Haar politie carrière combineerde zij in het begin met haar topsport carrière als volleybalster van diverse topclubs binnen Nederland en het nationale team. Inmiddels heeft zij 27 politiedienstjaren waarvan zij er 20 op straat heeft gewerkt op zes verschillende wijkteams dwars door de stad heen. Ook werkte zij als één van de eerste vrouwen bij de Amsterdamse motordienst.

In 2005 gaf zij voor het eerst acte de présence in AVRO’s Opsporing Verzocht en toen zij in 2007 gevraagd werd om het woordvoerdersvak in te gaan bleek haar dat op het lijf geschreven te zijn. Inmiddels is zij hét gezicht van de Amsterdamse politie, niet alleen doordat zij wekelijks in diverse (opsporings)programma’s te zien is, maar mede omdat zij als voorzitter van het netwerk Roze In Blauw zich al jarenlang inzet voor het behartigen van de belangen van de LHBT (Lesbisch/Homo/Biseksueel/Transgender) gemeenschap binnen en buiten Amsterdam.

Daarnaast verzorgt Ellie Lust dagvoorzitterschappen, begeleidt zij boekpresentaties, leidt zij debatten en houdt ze lezingen over vakgerelateerde onderwerpen.

Ellie Lust boeken

Voor prijzen het inhuren van Ellie Lust kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ellie Lust, sprekersburo Ellie Lust, boekingen Ellie Lust, boekingskantoor Ellie Lust, prijs Ellie Lust, Ellie Lust boeken, Ellie Lust huren, Ellie Lust inhuren, Ellie Lust kosten